FÜLES

Brék­ing! Meg­halt a fi­a­tal ma­gyar pop­sztár!

Bár­csak ne lenne igaz - még pár órája is re­mény­ked­tek a ra­jon­gók...
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő hírek keltek szárnyra a közösségi oldalon: egy alig negyvennégy éves magyar popsztár halálának híre.

A férfi alig múlt húsz, amikor berobbant a köztudatba, az elmúlt években azonban hiába próbált meg visszakapaszkodni, maradandót alkotni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A Happy Gang a '90-es évek meghatározó és legsikeresebb formációja lett. Cory, Vitamin és Mohaman a slágereivel szinte megállás nélkül járta az országot.

Az együttes a közelmúltban újra összeállt, de Mohaman már kimaradt belőle. Ő az elmúlt években rendre a démonaival küzdött, és úgy tűnt, nem tud leszámolni velük.

Sajátos nyelvet alkotott, saját számokkal próbálkozott, és még az egyik tehetségkutatóba is benevezett, hogy megmutassa, helye van a legjobbak között. 

A nagy áttörés azonban nem adatott meg neki. És sokan már az elmúlt években is attól féltek, tragédia lesz a vége, a most szárnyra kapott hírek szerint ez be is következett.

Mohaman tegnap este még furcsa hangvételű sorokat tett közzé a közösségi oldalán, ma pedig örökre távozott közülünk.

Hogy hogyan és miért?Egyelőre nincs rá magyarázat.De tény, fia nem sokkal ezelőtt megváltoztatta a profilképét. Egy az  énekeshez közeli forrásunk pedig annyit közölt: a hozzátartozókat is ma értesítették a szörnyűségről. 

Az utolsó nyilvánosan megosztott képe:

Úgy tudjuk, egyelőre ők is reménykednek, hogy mindez nem igaz.Információink szerint az azonosítása sem történt meg, ez adhat reményt még a közeli hozzátartozóknak.

Eközben a címlapon

FRISSÍTÉS!

Valóban elhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes egyik alapító tagja - ezt közölte vasárnap egy családtagja az MTI-vel.  A 45 éves zenészt szombaton éjjel érte a halál szívelégtelenség következtében - mondta el nevelőapja, Maruzsi László.

És sajnos nem ő volt ma az egyetlen zenész, akiről kiderült, hogy már soha többé nem játszik...