TÜZELŐÁLLÁS

Ci­ca­harc: egy dögös nő miatt áll a bál a Barca-sztá­rok­nál

Ki nem áll­hat­ják egy­mást a foci szu­per­sztár­jai. Ennek is köze van Mes­siék vissza­esé­sé­hez?
  • Szerző: vav

A spanyol bajnokságban a Real Madrid tűnik befutónak, a BL-nyolcaddöntőben pedig a Paris Saint-Germain mért 4-0-s csapást a Barcelona focicsapatára. Lionel Messiéknél edzőváltás és a szokásosnál jelentősebb játékosmozgás várható a nyáron. A látványos visszaesés okai között egy hölgyet is emlegetnek...

Piqué és Messi: nem könnyű fenntartaniuk a jó kapcsolatot, ha az élettársaik fújnak egymásra
Piqué és Messi: nem könnyű fenntartaniuk a jó kapcsolatot, ha az élettársaik fújnak egymásra
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem tudni, hogy a világ- és Európa-bajnok védő, Gerard Piqué és a csapat megasztárja, Messi kapcsolatára mennyire hat ki, mindenesetre a focisták oldalbordái között állítóag nagy az utálkozás. Több bulvárlap is arról számolt be, hogy Piqué gyermekeinek édesanyja, a latin énekesnő Shakira nem csípi Messi párját, Antonella Roccuzzót. És viszont tán még inkább igaz ugyanez.

A rossz viszonyt a fotókon látható kínos gesztusok mellett az is bizonyítja, hogy hiába kapott meghívást, Shakira már jelezte: nem fog részt venni Messiék közelgő esküvőjén.

Antonella (Messi párja) nem örült Shakirának (Fotó: Twitter)
Antonella (Messi párja) nem örült Shakirának (Fotó: Twitter)

A kolumbiai énekesnő oldaláról az indokolja a cicaharcot, hogy 10 évvel fiatalabb szerelme, Piqué exe - bizonyos Núria Tomás - jó barátnője Messi párjának.

Amikor a Núriával szakító védő a 2010-es vb után összejött Shakirával, Messi élettársa a legkevésbé sem titkolta a bosszússágát, és azóta is fúj az immár kétgyermekes párra.