SZTÁRDZSÚSZ

Exk­lu­zív fotók! Ba­lássy Betty és Varga Feri meg­mu­tat­ták a ba­ba­szo­bát!

Jú­li­us­ban ér­ke­zik a har­ma­dik Varga-Ba­lássy baba! Varga Feri saját maga ala­kí­totta ki a gye­rek­szo­bát!

Két és fél hónap múlva megszületik Balássy Betty és Varga Feri harmadik közös babája, Miksa Bendegúz. Feri már tapasztalt apukának számít, Miksa érkezésével ötödszörre válik szülővé.A családfő semmit nem bíz a véletlenre, ezért saját kezűleg alakította ki a babaszobát, ahova először a  kamerája pillanthatott be.

Fotó: Markovics Gábor

Igazi családi idill fogadott minket Varga Feri és Balássy Betty soroksári otthonában, ahol már minden a baba érkezése körül forog. Már a gyerekszoba is elkészült, hetekkel Miksa érkezése előtt. A házasok ugyanis nagyon odafigyelnek arra, hogy ne csússzanak meg a teendőkkel. „Mindenki külön szobában lesz. Mi már az elején leszögeztük a Bettyvel, hogy egy szobában a gyerekekkel nem alszunk, hacsak nem kényszerülünk kisebb lakásba. Én nem tudom kipihenni magam úgy, hogy mellettem szuszog egy gyerek. Ezért Miksának is külön szobája lesz, ugyanúgy, mint Danikának és Rózának” - mondta a -nak Varga Feri, aki már rutinos apukának mondhatja magát, ugyanis 24 évesen, éppen 24 évvel ezelőtt vált először szülővé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A most 48 éves énekes tehát több mint két évtizedes rutinnak köszönhetően könnyedén veszi az apaság minden akadályát és ki tudja élvezni a családi élet minden örömteli pillanatát is.„Ez olyan, mint a munkahelyen az első nap, meg a nyugdíj előtt az utolsó. Amikor először bemész, akkor nagyon furcsa, csomó minden új dolog van. Ez ugyanúgy igaz a gyerekeknél is, aztán utána már rutinos leszel” – mondta nevetve Feri, aki bevallotta, fiatalabb korában nem is sejtette, hogy egyszer öt gyerek apukája lesz.

Fotó: Markovics Gábor

Betty és Feri tehát minden váratlan eseményre fel vannak készülve, pontos terveik vannak a következő hónapokra. Ahogy arról is konkrét elképzeléseik vannak, hogy miként zajlik majd a szülés. Betty természetes úton szeretné világra hozni Miksát, Feri pedig biztosan ott lesz majd, hogy fogja a kezét.

Fotó: Markovics Gábor
A vajúdás alatt bent leszek, de utána kijövök és majd csak akkor megyek vissza, ha megszületett a baba! Szerintem egy férfinak nem kell mindent látnia.
Eközben a címlapon