SIKK

Álom­szép ma­gas­sar­kú­ban hó­dít­hatsz ta­vas­szal! Va­dí­tóan szexi le­szel!

Meg­mu­tat­juk, mi­lyen ma­gas­sar­kút sze­rezz be 2017 ta­va­szára. Esz­mé­let­len ke­cses lá­ba­kat for­máz, szu­per nőies az új fazon.
címkék:

Egy csinos magassarkúnál kevés nőiesebb és szexibb darab létezik. Bármit is viselsz magadon, egy szép cipő a legjobbat hozza ki belőled. Csodásan megnyújtja a lábadat és gyönyörű formákat varázsol. Az idei trend igazán izgalmas és vagány lesz. A jelszó: pántok! Mutatjuk, mi az, amit nem szabad kihagynod.

1. A sláger lesz a testszín a tavaszi szezonban. Szinte egybeolvad a lábaddal, így végtelen hosszú és karcsú formát ad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A testszín mellett nagy teret kap majd a kék. Pántokkal megbolondítva elképesztően gyönyörű!

3. A cipő lehet klasszikus, a pántok száma pedig minimális - a két slágerszín kombinációja rengeteg ruhához tökéletes választás, és bombázó leszel benne.

5. Egy ilyen egyszerű fazon még egy sportos viseletet is szuperdögössé varázsol.

6. A vidám és vad színek kedvelői pedig bátran nyúlhatnak extrém árnyalatokhoz, melyek pántokban gazdagok, és beragyogják a megjelenést egy jól megválasztott ruhával.

Eközben a címlapon

7. A natúr és a kék árnyalatok mellett persze idén sem kell megfeledkezni az elegáns feketéről. Különösen akkor lesz telitalálat, ha egy-egy eleme más színekkel egészül ki. Például a szintén klasszikus fehérrel és pirossal.

8. A fekete eleganciáját tovább fokozhatod, ha feltűnő darabot választasz vagy akár házilag bolondítod meg egy szalaggal vagy masnival.

9. A natúr tűsarkúdat pedig bátran viseld kontrasztos színekkel.

10. Vagy akár szintén natúr, nőies és visszafogott szettel.

címkék: