FÜLES

Vá­rat­lan val­lo­más: Élet­mentő mű­tétre ké­szül a ma­gyar sztár!

Ki gon­dolná, hogy a fitt és gyö­nyörű Ales­kát ennyire meg­vi­seli a hideg? Sáf­rány Emese egyre ag­gasz­tóbb tü­ne­te­ket pro­du­kál be­teg­sége miatt, ám a ka­rá­cso­nyi han­gu­lat kissé fe­led­teti vele kín­jait.
  • Szerző: V.G.

A gyönyörű légtáncosnő a nyár szerelmese, de a hideg évszaknak is megtalálja a szépségét. Sáfrány Emesét elkísérte a a karácsonyi vásárba, ahol izgalmas magánéleti titkokat is megosztott velünk.

Fotó: Keller Mátyás

"A karácsonyi vásár minden évben magával ragad! Egyedül ezzel a szörnyű hideggel van problémám! Nem iszom alkoholt, így a forralt bor számomra nem kecsegtető, egy forró teát azonban jólesik elkortyolni a Bazilika előtt. Sajnos ilyenkor mindig ledöbbenek azon, hogy mennyire tudok fázni! Ráadásul az orrsövényferdülésem miatt esztétikai és funkcionális problémák is vannak az orrommal" - kezdte Aleska, aki régóta tervezgeti már, hogy kés alá fekszik a zavaró probléma miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

"Van rajta egy apró porckinövés, és konkrétan nem kapok levegőt az orromon keresztül. Plasztikai műtétnek kell alávetnem magam, amint lesz egy-két hónapom a lábadozásra. Jelenleg sajnos nincs. Ez a hideg pedig kifejezetten veszélyes számomra. Csak a számon tudok levegőt venni, ilyenkor pedig nagyon könnyen megfázom, elkapom a betegségeket. Nemrég kaptam egy súlyos hangszalaggyulladást, nem tudtam megszólalni se" - folytatta a csinos sztár, akit a barátnője kísért el az előadására. Neki kellett tolmácsolni a közönség felé Aleska szavait, mert ő csak suttogni tudott. Sok vitaminnal és egészséges táplálkozással igyekszik erősen tartani az immunrendszerét. Ilyenkor, decemberben igyekszik a szép dolgokra összpontosítani.

Fotó: Keller Mátyás

Azt mondja, imádja a karácsony hangulatát! Gyerekkorától kezdve van az ünnepnek számára egy olyan varázsa, amit soha nem szeretne  elengedni. Mindig hatalmas fájuk volt, alatta az ajándékokkal, és szenteste csak a szűk család gyűlik össze.

Fotó: Keller Mátyás

Ha kíváncsi vagy Aleska gyermekvállalással kapcsolatos terveire, a napilap pénteken megjelenő lapszámában olvashatsz erről is!