LELKIZŐ

A várt­nál ko­ráb­ban szül­het Damu fe­le­sége

To­vább gyű­rű­zik a Damu Ro­land körül ki­ala­kult újabb bot­rány. Edina csa­ló­dott fér­jé­ben, és egye­dül várja szü­le­tendő gyer­me­kü­ket, aki a várt­nál ko­ráb­ban ér­kez­het.
  • Szerző: Buster

Edina nem hagyja magát az agressziójáról ismert színésszel szemben, és reagál a vádjaira. Azt mondja, nem igaz, hogy összement volna a pocakja, és éppen a pici tökéletes fejlődése miatt már áprilisban meg is érkezhet kislánya..

"Életem legnehezebb időszakát élem Damu Roland miatt, de a kislányom miatt muszáj erősnek lennem. Ő lesz a családom, mert gondolom, a férjemre nem számíthatok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nagyon jó színész, aki elképesztő módon tud hazudni. Én is elhittem minden szavát. Életem legnagyobb csalódása ő.

Megvádolt azzal is, hogy összement a pocakom. Nem látott már több mint egy hónapja, így honnan tudhatná? Ezúton üzenem neki, hogy nem fogytam, és a pocakom is szépen gömbölyödik. A pici lányunk, a vizsgálatok szerint teljesen rendben van, olyannyira, hogy már áprilisban megszülhetek, annyira fejlett” - nyilatkozta a Borsnak Edina, aki nehéz anyagi helyzetbe került, miután Damu két hónapja elhagyta őt.

Így gömbölyödik Edina pocakja
Így gömbölyödik Edina pocakja
Fotó: Markovics Gábor
Nincs pénz ultrahangra

„Édesanyámmal élünk együtt, ő segít Roland helyet. Még a legutóbbi ultrahangvizsgálat árával is el vagyok maradva. De meg fogok adni mindent, képes vagyok rá! És nem hagyom, hogy a kislányom intézetbe kerüljön, hiába akarja ezt a férjem! - jelentette ki a lapnak Edina.