SIKK

Már most ki­szi­vár­gott: Ez a minta lesz 2016 nagy di­vatja!

Ha lé­te­zik a nő­i­es­sé­get iga­zán ki­fe­jező dögös mo­tí­vum, akkor az min­den­kép­pen a le­o­párd­minta. A szexi fol­to­kat a '40-es évek Pinup mo­dell­jei hoz­ták di­vatba. Most a le­o­párd­minta meg­újul­tan, fel­fris­sülve tér vissza, hogy újra hó­dít­has­sa­nak a nők.

Csempéssz egy kis vadságot a komor télbe, és már most szerezz be néhány leopárdmintás ruhadarabot - ez lesz 2016-ban az egyik legmeghatározóbb divattrend. Biztosan nem nyúlsz vele mellé! Az viszont nagyon valószínű, hogy a férfiak fantáziája beindul tőle. Mert melyik macsó ne akarna megszelídíteni egy dögös vadmacskát?

1. Legjobb, ha fekete színnel kombinálod! Ha a csizmádleopárdmintás, akkor a táskád is legyen az!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Ugyanez az elv lezser változatban is működik, figyelj csak!

3. Ha nagy felületen borít leopárdminta, érdemes más motívummal oldani az összeállítást, hogy ne legyen túl tömény a szett. Ez a dögös csizma igazán remek választás!

4. Rendkívül finom, visszafogott megoldás: így dobhatsz fel egy jellegtelen szürke ruhát karakteresen!

5. Létezik azonban egy másik irányzat, mely szerint leopárdmintából semmi sem elég! És valljuk be, ebben is van egy kis igazság...

Eközben a címlapon

6. Na persze egy leopárdmintás sál is sokat dob a szetteden, de nagyon figyelj a színekre! A fekete és a mogyoróbarna párosát kellemesen hozza harmóniába ez a minta, de vigyázz! Ebbe a kombinációba a farmeren kívül más már nem fér bele!

7. Elképesztő hatás kalappal! A finom smink egy ilyen erős együtteshez szinte kötelező! Ennél nőiesebb nincs is! 

8. Legyél merész, bármi áron! A leopárdminta és a vörös szín kivételes párost alkotnak, de ha ezt választod, mindenképpen legyen még rajtad valami, ami piros. Lehet a rúzsod, a körömlakkod, vagy akár a táskád.

9. Selyemblúz és dögös bőrnaci - akár egy tornacipővel! Igazán sok lehetőséget rejt a leopárdminta!

10. Nagy barátja a leopárdmintának minden, ami arany. Érdemes erre az árnyalatra hangolnod a kiegészítőket, ha egybecsengenek a dolgok, igazán csábos macskalány lehetsz!

11. De ha csak egy leopárdmintás gumicsizmát sikerül beszerezned, már azzal is egyedivé teheted egyébként teljesen átlagos öltözékedet. 

12. És egy kámzsasál is sokat dobhat a szetteden.

13. És legvégül jöjjön egy igazi különlegesség! Íme egy leopárdmintás overall, kimondottan elegáns alkalmakra. Nyakkivágásnál valódi prém keretezi, derekán széles öv hangsúlyozza a nőies vonalakat, hogy igazán lenyűgöző lehess. Bő szabású nadrágszára alá a legmagasabb sarkú cipődet húzd, így megjelenésed még magabiztosabb!