BIZARR

Elképesztő, mit találtak a Marson! - A NASA fotója

A Curiosity marsjáró készített egy fotót, amin a horrortörténelem egyik legfélelmetesebb földönkívülije fedezhető fel.
  • Szerző: The_M

Amióta a Curiosity megkezdte a munkáját, a Marsról szőtt elméletekkel Dunát lehetne rekeszteni. Hetente röppennek fel olyan hírek, hogy ősi piramisokat vagy katonai objektumokat találtak a vörös bolygón. A marsjáró robot most újabb képet küldött a NASA-nak, ami ismét beindította az emberek fantáziáját. Ugyanis felfedezhető rajta egy olyan folt, ami sokak szerint az Alien filmekből ismert Facehuggerekre hasonlít.

Ez pedig elég is volt ahhoz, hogy sokan máris kész tényként kezdjék el kezelni a földönkívüliek létezését. Pedig a szakértők szerint kizárt, hogy az H.R. Giger és Ridley Scott fejéből kipattant tojásrakó szörny legyen a fotón.

Valószínűleg egy barlangbejáratról van szó, ami a természet furcsa fintorából a rákszerű idegenlényre hasonlít. Szóval senki ne kezdjen attól rettegni, hogy a xenomorphok ellepik majd a Földet, és mindenkiből keltetőt csinálnak.

 

Now this one is AWESOME !!!.. . . . .."CAVE GUARD" Original photo is here : http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00710/mcam/0710MR0030150070402501E01_DXXX.jpg

Posted by Journey to the Surface of the MARS on Saturday, August 1, 2015

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?