2 hónapja

Hátborzongató felvételt rögzítettek egy elhagyatott templomban: sokkot kapott a tévés stáb

A sokat látott tévés stáb is sokkot kapott a hallottaktól.

Egy vezető szellemvadász csoport sokkot kapott, miután egy tagját egy szellem "herezacskónak" nevezte, miközben paranormális vizsgálatot folytattak. A The Scottish Ghost Company (TSGC) egy elvanfooti templomban nyomozott, amikor egy speciális berendezés segítségével kapcsolatba léptek egy szellemmel.

Yvonne Hydes nyomozó a vezető médiummal, David McCabe-lel, valamint nyomozó- és fotóstársával, Ronnie Murphyvel az elhagyott templomban volt – helyi nevén Hoarder's Church –, amikor tisztáén hallható volt egy hang, amely durva sértéseket zúdított rájuk. 

„Amikor átváltottunk az EVP/Spirit box munkamenetünkre, sok szitokszót kezdtünk hallani. Nagyon megdöbbentett minket, hogy azt kiabálta nekünk a szellem, hogy "herezacskó". Még mindig nem tudjuk, hogy kinek szólt, de mivel ez egy igazi skót kifejezés ('yer a bawbag) a férfi anatómiára, így azt sejtjük, hogy Davidre vagy Ronnie-ra vonatkozott. Még az sem derült ki, ki lehetett ez a kiabálós szellem" - mesélte Yvonne Hydes.

A trió régóta érdeklődik a természetfeletti iránt, Yvonne egykor ápolónőként dolgozott és elmagyarázta, hogy Skócia egyik közismerten kísérteties kórházában eltöltött ideje megerősítette a túlvilágba vetett hitét, miután furcsa dolgokat hallott és látott a kórtermeken.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!