Meghibbant? Pucéran rohangált egy fiatal az utcán

Minden ruháját ledobta Lisszabonban, miután a kedvenc focicsapata bejelentette a sztárigazolást. Büszkén kitette a felvételt a YouTube-ra is.

Nem hitt a német válogatott Julian Weigl megszerzésében a megrögzött Benfica-drukker Duarte Mendes, még december 17-én könnyelműen ki is írta a Twitterre:

„Ha Weigl a Benficához jön, meztelenül futok 1 kilométert.”

A középpályás aláírása után aztán nagyot ment a közösségi oldalon a 24 éves portugál szurkoló különös fogadalma. Becsületére legyen mondva: kiemelte a saját hírfala tetejére, és meg is tartotta, amit ígért.

Fotó: youtube.com

Anyaszült meztelenül, egyetlen Benfica-sállal a nyakán futott Lisszabon utcáin, miután a hátára pingálták Weigl nevét, mezszámát és kedvenc klubja rövidítését (SLB).

„Elfáradtam, de nagyon boldog vagyok, hogy teljesítettem a célt. Tartottam a szavam, és most ideje élveznem a pillanatot. Hihetetlen ez az érzés. Weiglnek pedig üzenem: szeretlek! Remélem, sok sikert aratsz a Benficában. Ha lehet, szeretnék tőled egy aláírt mezt” – mondta a pucér futása után.

Minderről persze tudomást szerzett Weigl, aki így reagált a fura sztorira:

„Egy férfi, egy adott szó. Megkapod a mezemet” – üzente az új igazolás Mendesnek, aki vérszemet kapott: kinézte a Benficának a Tottenham dán játékmesterét, Christian Eriksent is.

„Ha Eriksen a Benficához jön...” – írta legutóbb a Twitteren.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!