TESTFACTOR

Ne szégyelld a tested! Íme a sztárok valódi alakja bikiniben - sokkoló!

Feszengsz, ha a strandra készülsz? Utálod meglátni magad a nyaralásos fotókon? Ne legyél zavarban! Senki sem tökéletes...!
  • Szerző: Ripost

Szinte nincs is nő, aki ne érezne lámpalázat, amikor strandra készül. Behúzzuk a hasunkat, kritikusan méricskéljük az úszóguminkat. Már a fürdőruhák vásárlása is kész rémálom a legtöbb nőnek, pedig semmi szükség az önvádra! Persze érdemes kihozni magunkból a maximumot, és odafigyelni étkezésünkre, és az edzésre. De mindenkinek vannak hibái, még a legtökéletesebbnek tűnő sztároknak is.

Vajon megfordulnál ez után a nő után a strandon, hogy mennyire szuper az alakja? Valószínűleg nem. Csinos, formás, de bizony ott egy kis pocak, combján pedig kevés narancsbőr is. Pedig ő nem más, mint Scarlett Johansson.

Mit szólnál, ha ő állna melletted a lángososnál? Tele lennél gátlással? Nem valószínű. Úgy néz ki, akár egy nő a szomszédból, picit csíkos popsijával és enyhén dudorodó hasával. A címlapokon nem így néz ki Eva Longoria sem...

Itt aztán van izom bőven. Talán kicsit több is a kelleténél. Legalábbis nem az lenne az első benyomásod, hogy pont ilyen testre vágysz, ugye? Látod, a tökéletesség még a sok munka és a csinosság ellenére sem létezik. És ez így van jól. Õ itt Cameron Diaz.

Ha nem fordulna éppen oldalra, akkor tuti, hogy nem jönnél rá: éppen Julia Robertset látod. Kicsit húsos, kicsi narancsbőrös, egyáltalán nem néz ki úgy, mint egy húszéves fehérneműmodell a magazinban. És aztán?

Õ pedig itt egy csinos, hétköznapi anyuka. Első ránézésre legalábbis annak tűnik. A combja kicsit megereszkedett, vállát enyhén megkapta a nap, dereka sem 60 centis. És mégis remekül néz ki Reese Witherspoon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?