TESTFACTOR

Így kerekedik a világ leghíresebb popsija: Brutális ez a gyakorlat!

Szeretnéd tudni, milyen gyakorlattól lesz eszméletlen feszes a hollywoodi sztárok popsija? Nem ördöngösség, és nem is különösebben bonyolult. Viszont kőkemény!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Emma Stone, Ashley Graham, Kate Upton – csak néhány név, akik ezt a kemény edzést csinálják, hogy feszes és kívánatosan kerek legyen a fenekük. És ki ne álmodozna tökéletes idomokról odalent is? Azonban ez az edzésmód kőkemény, csak bevállalósoknak ajánljuk!

Csípőemelést végeznek – de nem akárhogyan. Ezzel a nehezítéssel pár gyakorlat után szó szerint érezni fogod, ahogy popsitájékon ég a zsír.

Az edző szerint nem csak a fenék edzése miatt jó a gyakorlat, hanem azért is, mert a térd körüli izmok is erősödnek tőle. Miután elsajátítottad az alaptechnikát, gyakorlatilag úgy nehezíted, ahogy akarod: használhatsz gumiszalagot, de veheted keményebbre is a figurát. Emma Stone például egy 136 kilós súlyzót emelget.

Az edző azonban azt javasolja, először mindenképpen az alapokat sajátítsd el, ne a nehezített változattal kezdj – különben sérülés lehet a vége.

címkék:
És ezeket olvastad már?