TESTFACTOR

1 hónap cukor nélkül: Döbbenetes változást hoz az egészséges étrend

Elképesztő változáson mész keresztül, ha elhagyod a cukrot! Nemcsak egészséged javul, de bőröd is fellélegzik, tested pedig látványosan karcsúsodni kezd.
  • Szerző: Ripost

Azt már tudjuk, hogy a cukor ás a finomliszt elhagyása mennyire áldásos hatással van egészségünkre. És persze arról is hallottunk már, hogy bőrünknek is jót tesz a változás, nem beszélve az alakunkról. Most viszont azt mutatjuk meg, mit művel külsőddel, ha egyetlen hónapig lemondasz a cukorról!

1. Kisimulnak szemed alatt a karikák, ráncaid jelentősen halványulnak, bőröd feszesebb lesz, tekinteted ragyogóbb.

2. Bőröd színe egészségesebb, állaga selymesebb és lágyabb, mintha éveket fiatalodtál volna, pedig még csak sminkkel sem torzítod a valóságot.

3. A kilók megfogyatkozása arcodon is jól látható, vonásaid jobban érvényesülnek, megjelenésed üdébb és sugárzóbb.

4. Arcod csontozata és valódi szépsége látványosan megmutatkozik, kipihentebbnek és üdébbnek tűnsz - és úgy is érzed majd magad.

5. A bőrödön és testedben lévő gyulladások mértéke jelentősen csökken, ez látványosan megmutatkozik bőröd minőségén és állagán is.

6. Tested átalakul, elkezdesz megszabadulni a makacs zsírpárnáktól és a fölöslegtől.

7. Izomzatod láthatóvá válik, nem takarja már a cukor által lerakódott zsírréteg. Derekad karcsúbb, alakod légiesebb és áramvonalasabb lesz.

8.Narancsbőröd jelentős mértékben csökken vagy akár teljesen el is tűnik, tested valódi formája érvényesül, energikusabbnak és fittebbnek érzed magad, ez pedig külsődön is meglátszik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?