YESSS
Nem hiszed el, miből készül ez a mennyei, diétás fasírt
Isteni vacsorát tehetsz így az asztalra.- Szerző: Sors Edina
Ez a gyorsan elkészíthető vacsora nagyon finom salátával, és sütőben sült édesburgonyával is. A tonhalfasírtba zabpelyhet tettünk, ami rendkívül egészséges, tele van antioxidánsokkal, magas a rosttartalma, így segíti a gyors emésztést.

Fotó: Shutterstock
Hozzávalók:
- 3 doboz tonhal
- 1 kk. citromlé
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db lilahagyma, vagy vöröshagyma
- 10 dkg zabpehely
- 1 db tojás
- só, bors, olívaolaj
- ízlés szerint apróra vágott snidling
Így készítsd el:
- Csepegtesd le a tonhalról az olajat, nyomkodd is ki egy kicsit. A hagymát vágd fel apróra, a fokhagymát pedig zúzzd pépesre. Keverd a masszához a nagyon apró zabpelyhet ( vagy darált zabpelyhet ). Add hozzá a tojást, pici citromlevet, olívaolajat, majd sózd, borsózd a masszát.
- Melegítsd elő a sütőt 180 C fokra.
- Készíts a masszából fasírtokat, majd tedd őket sütőpapírral bélelt tepsibe. Süsd készre, látni fogod, amikor a külseje is szépen megpirult.
Jó étvágyat!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?