YESSS

Nem hiszed el, miből készül ez a mennyei, diétás fasírt

Isteni vacsorát tehetsz így az asztalra.
címkék:

Ez a gyorsan elkészíthető vacsora nagyon finom salátával, és sütőben sült édesburgonyával is. A tonhalfasírtba zabpelyhet tettünk, ami rendkívül egészséges, tele van antioxidánsokkal, magas a rosttartalma, így segíti a gyors emésztést.

Fotó: Shutterstock

Hozzávalók:

  • 3 doboz tonhal
  • 1 kk. citromlé
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db lilahagyma, vagy vöröshagyma
  • 10 dkg zabpehely
  • 1 db tojás
  • só, bors, olívaolaj
  • ízlés szerint apróra vágott snidling

Így készítsd el:

  1. Csepegtesd le a tonhalról az olajat, nyomkodd is ki egy kicsit. A hagymát vágd fel apróra, a fokhagymát pedig zúzzd pépesre. Keverd a masszához a nagyon apró zabpelyhet ( vagy darált zabpelyhet ). Add hozzá a tojást, pici citromlevet, olívaolajat, majd sózd, borsózd a masszát.
  2. Melegítsd elő a sütőt 180 C fokra.
  3. Készíts a masszából fasírtokat, majd tedd őket sütőpapírral bélelt tepsibe. Süsd készre, látni fogod, amikor a külseje is szépen megpirult.

Jó étvágyat!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?