RETRO RÁDIÓ

Micsoda újítás: befőttesüvegben készül a legfinomabb fagylalt

Micsoda újítás: befőttesüvegben készül a legfinomabb fagylalt
Fehér Virág
Szerző
Fehér Virág
Létrehozva2017. 06. 03. 11:00

Felejtsd el a cukros, bolti fagylaltokat! Megmutatjuk, hogy készül a világ legegyszerûbb hideg nyalánksága egy befõttesüvegben.

Készíts magadnak finom, cukormentes fagylaltot, a neked tetsző ízesítéssel. Bármikor előkaphatod a fagyasztóból és már majszolhatod is. Végre elmúlik a kísértés, hogy megegyél egy egész doboz fagylaltot, ha megkívánod ezt a hűsítő édességet, ha kis adagokban készíted.

Nem kell hozzá más, mint kisebb befőttesüvegek, habtejszín, édesítő és a neked tetsző ízesítés.

Fagylalt befőttesüvegben

1. Öntsd a habtejszínt az üveg 3/4 részéig, adj hozzá édesítőt és az ízesítést és csavard rá a tetejét. Készíthetsz vaníliásat, gyümölcsöset, vagy csokoládésat, amilyenhez épp kedved van.

2. Rázd az üveget addig, amíg a habtejszín fel nem verődik és tele nem lesz az üveg ezzel a habos masszával.

3. Csavard az üveget egy nedves papírtörlőbe és mehet is a fagyasztóba minimum 1 órára.

4. Fagyasztás után bármikor előveheted és már fogyaszthatod is!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.