Létrehozva: 2017.06.03.

Micsoda újítás: befőttesüvegben készül a legfinomabb fagylalt

Felejtsd el a cukros, bolti fagylaltokat! Megmutatjuk, hogy készül a világ legegyszerûbb hideg nyalánksága egy befõttesüvegben.

Készíts magadnak finom, cukormentes fagylaltot, a neked tetsző ízesítéssel. Bármikor előkaphatod a fagyasztóból és már majszolhatod is. Végre elmúlik a kísértés, hogy megegyél egy egész doboz fagylaltot, ha megkívánod ezt a hűsítő édességet, ha kis adagokban készíted.

Nem kell hozzá más, mint kisebb befőttesüvegek, habtejszín, édesítő és a neked tetsző ízesítés.

Fagylalt befőttesüvegben

1. Öntsd a habtejszínt az üveg 3/4 részéig, adj hozzá édesítőt és az ízesítést és csavard rá a tetejét. Készíthetsz vaníliásat, gyümölcsöset, vagy csokoládésat, amilyenhez épp kedved van.

2. Rázd az üveget addig, amíg a habtejszín fel nem verődik és tele nem lesz az üveg ezzel a habos masszával.

3. Csavard az üveget egy nedves papírtörlőbe és mehet is a fagyasztóba minimum 1 órára.

4. Fagyasztás után bármikor előveheted és már fogyaszthatod is!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek