RETRO RÁDIÓ

Ezért adjunk a rizshez mindig egy csepp citromlevet

Ezért adjunk a rizshez mindig egy csepp citromlevet
Rózsa Dia
Szerző
Rózsa Dia
Létrehozva2017. 03. 12. 10:50

Kedvenc köreted mindig ragacsos, csúnya lesz? Mutatjuk, hogy kerüld el ezt a gyakori hibát, és hogyan fõzz szépséges, hófehér rizsköretet.

Szeretnél könnyű, pergős rizst főzni? El akarod kerülni, hogy a  köret összeragadt, csúnya látványt nyújtson?

A megoldás rém egyszerű!

Tégy egy teáskanálnyi citromlevet a rizs főzőlevébe. Ez az ízét egyáltalán nem befolyásolja majd, senki sem fogja észrevenni. De az eredmény pergős rizs, igazi mestermunka lesz.

Mivel még a színére is hatással van a citromlé, gyönyörködni fogsz a hófehér, elegáns köretben.

A hibátlan megjelenés visszahat az ízlelés élményére is. Ne lepődj meg, ha mindenki faggatni kezd: hogyan főzöd a rizst, hogy ilyen fantasztikus lett?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.