Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.12. 10:30

„Mégis milyen statisztika ez?” – Szoboszlait lejáratták Angliában, a szurkolók keményen reagáltak

A 25 millió Facebook-követővel rendelkező Give Me Sport alaposan belerúgott a magyar válogatott csapatkapitányába. Az oldal szerint Szoboszlai Dominik az idei Premier League egyik legnagyobb csalódása, a szurkolók egyből megvédték őt.

Szoboszlai Dominik megítélése idén is rendkívül megosztott Angliában. A középpályás Arne Slot alatt az irányító pozíciójában játszik, futballja összességében hasznos a Liverpoolnál, formája rendben van, viszont a kanadai pontok tekintetében (gól és gólpassz összessége) egyelőre nem igazán áll jól. Minden sorozatot figyelembe véve kilenc tétmérkőzésen egy gólja és két gólpassza van. A 23 éves játékosba legutóbb a Give Me Sport rúgott bele egy hatalmasat.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominikot (balra) egyből megvédték a szurkolók Fotó: NurPhoto via AFP

A 25 millió Facebook-követővel rendelkező oldal listája szerint Szoboszlai az idei Premier League negyedik legnagyobb csalódása, csupán Bruno Fernandes, Joshua Zirkzee és Alexander Isak előzi meg. A statisztika meglehetősen furcsa, a Liverpool ugyanis hét forduló után vezeti az angol bajnokságot, a Bajnokok Ligáját két győzelemmel kezdte, és a Ligakupából is továbbjutott. Szoboszlai alapemberként játszik.

Szoboszlait megvédték a hozzászólók

„Mégis milyen statisztika ez? Dominik a Liverpool egyik legjobb játékosa eddig ebben az idényben; Talán több gólt és gólpasszt várhatnánk el tőle, de közben olyan, mint egy igásló. Egy pillanatra sem áll meg, folyamatosan fut; A támadások felépítésében nagyon fontos szerepe van. Többször kellene lőnie, mint ahogy a megérkezése után tette; Szobo sokat ér nekünk. Az, hogy nincs sok gólja vagy gólpassza, még nem jelenti azt, hogy rossz idényt futna; Szerintetek csalódást okoz, mi azt látjuk, hogy kiteszi a lelkét a klubért”

– írták a kommentelők amit a Magyar Nemzet szemlézett. Szoboszlainak ugyan valóban nincs sok kanadai pontja, de így is egyensúlyt teremt a középpálya és a támadósor között, emellett pedig a letámadásai és a futómunkája kiemelkedő.

Szoboszlai jelenleg a magyar válogatottal szerepel a Nemzetek Ligájában, a Liverpool színeiben leghamarabb október 20-án, a Chelsea ellen léphet pályára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek