Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.10. 20:50

Szoboszlai Dominik a téma a hollandoknál, ez a terv a magyar kapitánnyal

Megtartotta a meccs előtti sajtótájékoztatóját Ronald Koeman, a hollandok szövetségi kapitánya. A Nemzetek Ligája-meccs előtt Szoboszlai Dominik is szóba került.

Negyven év után próbál pontot szerezni, vagy nyerni a magyar fociválogatott Hollandia ellen. A Nemzetek Ligájában pénteken fogadjuk a hollandokat (20.45, M4 Sport), a találkozó előtt a narancsmezesek szövetségi kapitánya, Ronald Koeman már Budapesten tartott sajtótájékoztatót. Az eseményen természetesen szóba került a magyarok legjobbja, Szoboszlai Dominik.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik a magyarok vezére, ezt a hollandok is tudják Fotó: Szabó Miklós /  Nemzeti Sport

Szoboszlai Dominik fontos játékos

A játékosként Európa-bajnok, BEK-győztes Koeman megemlítette, noha három játékosa is klubtársa Szoboszlainak Liverpoolban, nélkülük is képben van a magyarok csapatkapitányával.

Nincs szükségem Virgil van Dijkre, Ryan Gravenberchre és Cody Gakpóra, azaz a liverpooli játékosaimra ahhoz, hogy tudjam, Szoboszlai Dominik nagyon jó és fontos játékosa a magyar válogatottnak. Minden helyzet rajta keresztül történik

- mondta a magyarok csapatkapitányáról Koeman, aki elárulta, hogy testvérének, a 2008 és 2010 között magyar szövetségi kapitány Erwin Koemannak jó kapcsolatai maradtak, így ez adott számára egy kis betekintést a magyar futballba.

Koeman hozzátette, senki ne gondolja azt, hogy a hollandok könnyű győzelemre készülnek.

Messze nem a legegyszerűbbek ezek a találkozók. Az NL előző idényében a magyarok az utolsó meccsig versenyben voltak a csoportelsőségért, és most is ugyanazok a játékosok alkotják a válogatottat. Nehéz megmondani, most miért megy gyengébben az ellenfélnek, de ne gondoljuk, hogy csak úgy simán nyerünk

- mondta a kapitány.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek