TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.29. 14:30

Szoboszlai Dominikot kitették; őrület, mi fogadta a bajnokot

Szoboszlai Dominik kimaradt a Liverpool hétközi kezdőcsapatából; elképesztő, mi fogadta Milák Kristófot; Iránban halálra ítéltek egy ökölvívó bajnokot. A Ripost heti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

Arne Slot vezetőedző olyat tett Szoboszlai Dominikkal, amilyet a 2024/25-ös szezonban még nem: kihagyta a Liverpool kezdőcsapatából az angol Ligakupa 3. fordulójában, a West Ham United elleni 5-1-re megnyert hazai meccsen. A 23 éves magyar középpályás mellett a többi húzónév is hiányzott, Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister és Mohamed Szalah is padra került - írtuk szeptember 25-én.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik Fotó: Nikki Dyer - LFC

A párizsi olimpia után először mutatkozott nyilvánosan az immár kétszeres olimpiai bajnok úszó. Milák Kristóf részvételével rendezték meg a Nemzeti Atlétikai Központban a Led's Run elnevezésű esti fényfutást, amely az Európai Sporthét hivatalos budapesti nyitóeseménye volt. Itt volt az úszó "starter", azaz az ő jelére rajolt a mezőny - számoltunk be szerdán az eseményről.

Kivégzik az iráni ökölvívó Mohammad Vafaei-Sanit, miután már 2021 decemberében elítélték korrupció miatt. A halálbüntetés újra jogerős lett. Vafaei-Sanit azzal vádolták, hogy 2019-ben részt vett egy kormányellenes tüntetésen, továbbá felgyújtott egy kormányépületet. Utóbbi tényt ugyan az öklöző tagadta, de a korrupciós vád kivédhetetlen, és az életébe kerül - írtuk szeptember 26-án.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek