Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.25. 18:32

Milák Kistóf előkerült, őrület, mi fogadta a bajnokot

A párizsi olimpia után először mutatkozott nyilvánosan az immár kétszeres olimpiai bajnok úszó. Kiderült, Milák Kristóf még mindig a szurkolók kedvence.

Egy évre eltűnt a nyilvánosság elől, de a párizsi olimpia első hetében Milák Kristóf újra bebizonyította, még mindig ő a világ egyik legjobb úszója. A kétszeres olimpiai bajnok sportoló hazaérkezése óta is kerüli a nyilvánosságot, feltöltődik a következő versenyidőszak előtt. Egyedül a bajnokok fogadásán, a Puskás Arénánál mondott rövid beszédet, melyben közsönetet mondott mindazoknak, akik szurkoltak neki és bíztak benne.

Milák Kristóf
Milák Kristóf Párizsban 100 pillangón nyert aranyat Fotó: Csudai Sándor

Milák most újra nyilvánnos eseményen vállalt szerepet. Hétfő este több ezer szabadidő-sportoló részvételével rendezték meg a Nemzeti Atlétikai Központban a Led's Run elnevezésű esti fényfutást, amely az Európai Sporthét hivatalos budapesti nyitóeseménye volt. Itt volt az úszó "starter", azaz az ő jelére rajolt a mezőny. Az úszószövetség bejegyzéséből kiderül, rengeteg ember várt a bajnokra, Milák Kristóf nem győzte osztogatni az aláírásokat.

Milák Kristóf Budapesten versenyezhet újra

Idén decemberben rendezik a magyar fővárosban az úszók rövidpályás világbajnokságot. Hivatalos bezeésekről egyelőre nincs szó, de nem kizárt, hogy Milák Kristóf Budapesten többezer rajongója előtt úszhat még az idén. Két éve nagymedencés vb volt a Duna Arénában, ott a két aranyérem mellett világcsúcsot is repesztett Kristóf. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek