2 hónapja

Gyűlölik egymást, Mbappé elzavarná Neymart Párizsból

Hiába játszik top formában a Paris Saint Germain, a vezetőség aggódhat a jövő miatt, két világklasszis támadójuk, Kylian Mbappé és Neymar továbbra is ellenséges viszonyt ápolnak egymással.

24 pontból 22-t gyűjtött a bajnokságban, valamint első két Bajnokok Ligája összecsapását is megnyerte a Paris Saint Germain, mégis van oka az aggodalomra.

A pályán Neymar és Mbappé is igyekszik fenttartani a békét Fotó: AFP

Hiába játszik elképesztő formában a Neymar-Kylian Mbappé-Lionel Messi támadótrió, előbbi két klasszis viszonya kezd elmérgesedni az öltözőn belül. A L’Équipe értesülései szerint a pályán mutatott látszólagos jókedv csupán álca, a háttérben keményen marja egymást a két szupersztár. Miután Mbappé idén hosszabbított a PSG-vel, szerette volna, ha Neymar távozik a nyáron, ez azonban nem következett be. A brazil pedig arra van kiakadva, hogy a francia lassan „kiskirályként” viselkedik a klubnál.

Kettejük ellentétét erősíti a válogatott szünetben tett nyilatkozatuk is, Mbappé az Ausztria elleni győzelem után nyilatkozta azt, hogy a válogatottban sokkal szabadabbnak érzi magát, mint a PSG-ben. Neymar pedig elviharzott az újságírók elől, miután a Ghána elleni siker után valaki azt kérdezte, hogy milyen a kapcsolata a 23 éves csatárral.

Lionel Messi igyekszik megtartani az egyensúlyt a klubnál, és egyfajta közvetítőszerepet tölt be a problémázó játékosok életében.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!