TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

1 hónapja

Totális káosz Messiéknél, rühellik egymást a PSG szupersztárjai

Alig kezdődött el az új szezon, máris kitörhet a palotaforradalom a Paris Saint-Germainnél. Képtelen kijönni egymással a méregdrágán megtartott Mbappé és a rangsorban hátrakerült Neymar.

Szerző Ripost

Félelmetes támadóhármast alkot Lionel Messi, Neymar és Kylian Mbappé a Paris Saint-Germain csatársorában, csak az a kérdés, meddig bírják ki egymást. Régóta tartja magát a hír, mely szerint a kis híján a Real Madridhoz szerződött, de gigantikus fizetéssel maradásra bírt Mbappénak elege van Neymarból, mi több, a brazil sztár eladását kérte a klubvezetőktől. Immár úgy elfajult a viszonyuk, hogy Sergio Ramosnak minden tekintélyére és energiájára szükség van, hogy békítse őket.

Mbappé (jobbra) nem valami boldog, hogy Neymar még mellette van
Mbappé (jobbra) nem valami boldog, hogy Neymar még mellette vanFotó: AFP

Sajtóhírek szerint a spanyol védő a legutóbbi PSG-meccs után az öltözőben kötelezte Mbappét és Neymart, hogy beszéljék meg a problémájukat. De vajon meddig tart a béke közöttük? Az új sportigazgató, Luis Campos is igyekszik rendezni a helyzetet, nem beszélve a nemrég kinevezett edzőről, Christophe Galtier-ről.

A régóta jelenlévő feszültség a hétvégi, Montpellier elleni meccsen (5-2) tört elő a két világsztár között. Előbb Mbappé elrontott egy tizenegyest, majd a következőnél Neymar már nem adta neki a labdát, hiába kérte a francia csatár.

Mint látható, sokáig vitatkoztak, ráadásul később Neymar lájkolt egy (azóta törölt) Twitter-bejegyzést, amelyben kritizálták, hogy Mbappé lett az első számú ítéletvégrehajtó. Sokak szerint ez is az alku része volt, amit a francia előjogként kiharcolt magának, cserébe a párizsi szerződéshosszabbításáért.

Hogy nincs rend a fejekben, jelzi: egy kontratámadás során Mbappé sértődötten megállt és hadonászva reklamált, mert nem ő kapta meg a labdát egy csapattársától.

Mbappét már ezért is sokan élesen kritizálják.

Persze Neymart sem kell félteni, régóta tartó ellenségeskedésükre jellemző, hogy az öltözőben már gúnynevet is aggatott csatártársára: Donatellónak nevezte el, mert szerinte hasonlít a Tini nindzsa teknőcök című képregénysorozat egyik főszereplőjére.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!