TREZOR

Nyaralni mész és félsz a betörőktől? Íme, az ingyenes védelem!

Utálod magára hagyni a lakást? Nincs egy nyugodt perced sem, ahogy kitetted a lábad otthonról? Ha félsz a betörőktől, akad néhány szuper ötletünk!

Figyelmeztetés!

Jól jegyezd meg, mit hová rejtettél, mert a nyaralás végén lehet, hogy te saját magad sem fogod megtalálni az értékeidet!

Kipreparált könyv. Ha hiszed, ha nem, még mindig a remek ötlet! Csak ki kell szedni a lapokat, és a külső kemény fedlapok mögé bármit elrejthetsz. Egy antik könyvkülönlegesség bármilyen lakásban megállja a helyét.

Egy fej káposzta. Mondhatni egy élő széf. Kis befektetés, nagy biztonság. Csak kivájod, belerejted az értékeket, visszacsomagolod, és kész a bombabiztos páncélszekrény. Mégis melyik rablónak jutna eszébe egy kis zöldségfalatozás, két polc átkutatása közben?

Szekrények közti rés. Tudnod kell, minden szekrény között akad rés, ami egy értékes papírokat rejtő borítékot szépen elnyel. Vagyis ha ügyes vagy, és egy megfelelő méretű iratkapcsot a tetejére rögzítesz, pont nem esik be közé, viszont nem is látható, ha valaki a szekrény tetejére felkukucskál.

Virágföld. A  kedvenc szobanövényed talajába is rejthetsz kincseket. Tedd a pénzt, az ékszert egy gyógyszeres vagy vitaminos dobozkába - ezek elég jól zárnak - és ásd a földbe. Ha ráteszel egy kis kavicsot, vagy egy tobozt, még tudni is fogod, hol találod meg!

Háztartási gép. A nagyobb gépeknek sok olyan üres hely van a belsejükben, amelyek tuti érintésvédettek, és tűzbiztosak. Szóval remek kis trezort lehet bennük csinálni, teljesen biztonságosan.

Ugye hogy mindegyik jobb, mint egy széf?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?