Ez az egyszerű trükk 15 perccel étkezés után felgyorsítja a fogyást

Neked is az az álmod, hogy kemény fizikai megerõltetés nélkül veszítesz a súlyodból és éred el az álomalakod? Mutatjuk a titkot. Az olaszok is ezt teszik.

15 perccel étkezés után vezess be egy egyszerű rituálét! Tegyél egy rövid sétát - puszta élvezetből. Élvezd a napsütést, a találkozást a szomszédokkal vagy hogy újra összejön a család egy hosszú nap után. A zseniális benne az, hogy ez a módszer súlycsökkenéssel jár.

Diéta a fejben

Nem kell a kalóriákat számolnod és mégis előkészíted a terepet a fogyáshoz.

Egy tanulmány szerint napi három 15 perces gyaloglás étkezés után javítja az állóképességet és szabályozza a vércukorszintet a következő 24 órában. Távol kerülsz az íróasztalodtól, a heverőtől és leépíted a stresszt az életedben.

Ez a pár rövid séta éppen olyan hatásos, mint egy hosszabb 45 perces a nap folyamán.

A vacsora utáni gyaloglás további előnye a kellemes testi aktivitás. A sötétedés előtti gyenge fények átprogramozzák a belső órádat és segítenek abban, hogy jobban aludj.

Egyszerű módja ez annak is, hogy javítsd az emésztésed, meggátold az inzulinszinted emelkedését és normalizáld az anyagcserédet anélkül, hogy az lenne az érzésed, gyakorlatokat végzel.

Ezt tedd!

Vacsora után ne a tévét kapcsold be, hanem gyalogolj inkább 15 percet. Néhány hét után iktass be egy további sétát reggel és aztán ebéd után vagy valamikor délután is. Így bevezeted a mozgást az életedbe, ami a stresszt is csökkenti. 

Feltölt energiával, csökkenti a vérnyomásod, kiszellőzteti a fejed és segít, hogy mélyebben aludj.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!