A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.25. 13:00

Tóth Andi kitálalt a férfiakról: ennek nem sokan fognak örülni

Az énekesnő hivatalosan legalább másfél éve szingli, aminek sokan nem értik az okát. Tóth Andi most elárulta, mit gondol a szerelemről.

Bár Tóth Andi roppant megosztó személyiség, az vitathatatlan, hogy az ország egyik legtehetségesebb és nem mellesleg legdögösebb énekesnője. Azt gondolnánk, hogy Marics Petivel történő szakítása után is jut hódoló mind a tíz ujjára és ecc, pecc, kimehetsszel dönti el, hogy épp kivel randizzon. Ez a feltételezés azonban olyan távol áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Tóth Andi
Tóth Andi köszöni szépen, de nem kér a férfiakból (Fotó: Máté Krisztián)

Tóth Andi a Max rendelünk című főzős YouTube-csatornáján legutóbb bizony nem a legényfogó leves receptjét árulta el, hanem azt ecsetelte, hogy milyen fantasztikusan érzi magát egyedül. Ez pedig igencsak lesújtó hír a teremtés azon koronáinak, akik nem csak a zenéje miatt szerették a Dancing with the Stars korábbi győztesét.

„Imádok a szerelemről olvasni, és a filmekben is nagyon szeretem a romantikus vígjátékokat. De már nem vágyom rá. Veszek magamnak virágot, elviszem magam mindenhová, van lóvém. Ha nem tud hozzáadni az én életemhez, akkor minek? Kedvenc kérdésem: de nem hiányzik, hogy valaki megöleljen, amikor este hazamész és bekiflizik? Válaszom: idegesít, ha szuszog” – árulta el a videóban Andi, aki minden bizonnyal rongyosra hallgatta Miley Cyrus Flowers című számát, az ugyanis épp arról szól, hogy egy nő remekül ellehet egyedül, férfiak nélkül is. Andi életében gyakorlatilag az egyetlen "férfi", a Bailey névre hallgató rottweilere, akit viszont annyira imád, hogy az ágyába is beengedi, és úgy puszilgatja, mint élete szerelmét. Bár sokak szerint az énekesnő még túl fiatal ahhoz, hogy lemondjon a nagy Ő megtalálásáról, nem kizárt, hogy a korábbi kapcsolataiban annyit sérült, hogy vastag falakat emelt maga köré. 

Vajon lesz majd valaki, akinek lesz esélye lebontani ezeket a falakat?

Tóth Andi hivatalosan másfél éve szingli

Tavaly márciusban derült ki, hogy Tóth Andi és Marics Peti szakítottak és szinte azonnal külön is költöztek egymástól. Bár az énekesnő bevallotta, azt kérte a ValMar tagjától, várják meg a Sztárban Sztár végét a bejelentéssel, egy "közeli barát" hamarabb robbantotta a bombát. 

Tóth Andi
Marics Peti és Tóth Andi tavaly márciusban szakítottak (Fotó: Bors)

Az egyik ismerős akkoriban azt mondta Maricsról, igyekszik mindig komolyan venni a párkapcsolatait, és mindent megtesz a szeretett nőért. Amikor összejöttek Tóth Andival, onnantól nem járt el a barátaival mulatni, Andi a koncertekre, felvételekre, tévéstúdiókba is mindig elkísérte párját. Miután összeköltöztek, a helyzet kezdett fojtogató lenni az énekes számára és már nem bírta tovább.

Az éremnek persze mindig két oldala van. Az viszont biztos, hogy azóta nem láttunk férfit az oldalán, és mindenki arról találgat, hogy ki lesz a közeljövőben Tóth Andi párja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek