SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.28. 11:00

Gillian Anderson felhagyott az évtizedes függőségeivel

Az X-akták sztárja sok éven át napi öt üveg kólát nyakalt be, cukorral és koffeinnel mérgezte magát. Aztán Gillian Anderson rátalált arra a diétára, amely megszabadította a káros függőségeitől, és ma jobban érzi magát, mint valaha!

A héten Jessie és Lennie Ware rádióműsorában szerepelt az 56 éves színésznő. Többek között a kedvenc ételeiről beszélgettek. A bomba formában lévő, 2002 óta három gyermekével Londonban élő díva, Gillian Anderson elárulta, hogy a múlt hónapban a koffein után a cukrot és a glutént is kivette az étrendjéből a korábbi túlzott függősége miatt.

Gillian Anderson leszámolt a függőségeivel RIPOST
Gillian Anderson filmek és sorozatok közkedvelt sztárja lett már fiatalkorában (Fotó: Getty Images / Gareth Cattermole / hot! magazin)

Évtizedekig édesség-, kávé- és kólafüggő voltam, ám nemrég lemondtam mindegyikről – mesélte büszkén a számos szakmai díjjal kitüntetett színésznő a Table Manners című pod­castban, majd folytatta: Viszont bevallom, ha életem utolsó ideális vacsorájáról volna szó, arra azért banános karamellapitét kérnék…

A viccet félretéve: napi öt üveg kólát ittam, szinte remegtem a cukorért és a koffeinért. Ám kezdtem ráébredni, hogy ennek nem lesz jó vége!

Arról is beszélt, hogy miket evett, miközben Scully ügynököt alakította 1993 és 2002 között, majd elárulta, mennyi nehéz és kemény életszakaszon ment keresztül kamaszkorától kezdve.

Gillian Anderson leszámolt a függőségeivel RIPOST
Gillian Anderson könyve a világ minden nőjének szóló alkotás (Fotó: Instagram / hot! magazin)

Gillian Anderson diétája visszafordíthatja a rákot?

Gillian első ízben a lázadó alaptermészete miatt veselkedett neki a nem könnyű makrobiotikus diétának.

Ezt a különleges étrendet lehetetlen magadnak összeállítani, szükséged van hozzá egy dietetikusra

– magyarázta Anderson, majd hozzátette:

A makro­bi­o­tika olyan gabonafélék keveréke, mint a barna rizs vagy a quinoa, használ hínárt, gombát és fermentált élelmiszereket is. A makrobiotikus étrendet két japán férfi fejlesztette ki még az 1920-as években, célja a méreganyagokat tartalmazó élelmiszerek kerülése. Nagyon-nagyon egészséges. Sokan esküsznek rá, mert tisztító hatású, jót tesz a bélrendszernek és az egész testnek, ám csodákra azért nem képes!

Gillian Anderson leszámolt a függőségeivel RIPOST
A 90-es években és a 2000-es évek elején Gillian Anderson filmek és tv-műsorok elismert színésze lett David Duchovny-val (Fotó: Northfoto / KPA Honorar & Belege / hot! magazin)

Néha rákosok makrobiotikus diétát tartanak, mert azt hiszik, hogy a makrobiotikus ételek fogyasztása visszafordíthatja a rákot.

Erre azonban nincs tudományos bizonyíték. Lemondtam a régi kedvenceimről, ami picit fáj még a szívemnek, ám máris jobban érzem magam a bőrömben. Szerencsére időben rájöttem, hogy ez volt a helyes lépés, hiszen még sokáig szeretnék élni ezen a szép Földön!

— árulta el a színésznő.

További érdekes sztárhírekért olvasd a hot! magazin e heti számát (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek