Létrehozva: 2024.09.30. 09:00

Példaként tekintenek Kordáékra Szabó Ádámék

A szerelmesek számára nincs lehetetleh, hiszen minden akadályon átmennek, ha ezt kézen fogva tehetik. Szabó Ádám és Farkas Jennifer még a színpadon is egységet alkotnak.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer nemrégiben ünnepelte az első házassági évfordulóját. A szerelmi életük tökéletes, és a szakmájukban is sikeresen kiteljesedtek.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer
A szerelmesek nemrég házassági évfordulót ünnepeltek - Fotó: Szabó Ádám és Farkas Jennifer

Szabó Ádám Farkas Jennifer férjeként mindent megtesz kedvese önbizalmáért

„A feleségem nagyon jól énekel, ezért rengeteget tud segíteni a műsor alatt, ugyanis olyan meglátásai vannak, amikre soha nem is gondoltam volna!” 

Ezért a produkciók után mindig kibeszéljük, milyen volt, ő mit gondol és mitől lehetne jobb a következő adásra.

„Minden sikeremet neki köszönhetem” – kezdte Ádám.

A rengeteg fellépés mellett a Sztárban Sztár All Stars-ban is teljesít a harmonikás, aki úgy érzi, rengeteg erőt merít kedvese bátorító szavaiból, de a feleségnek is sokat jelent a férje hozzáállása.

Ádám rengeteg önbizalmat ad nekem az éneklés terén, mert hallom, amikor gyakorol és ez motivál. Sokkal jobban bánok már a hangommal, mint évekkel ezelőtt, de a hozzáállásom is sokat változott, amióta együtt vagyunk. Valahogy sosem volt önbizalmam ahhoz, hogy megmutassam a hangom, de már képes vagyok az egész lelkemet beletenni egy dalba. Nagyon durván szimbiózisban vagyunk” – árulta el Jennifer.

Ha így folytatják, még hosszú, szép évek várnak rájuk, és még az is lehet, hogy hasonló karrierutat járnak majd be, mint Korda György és Balázs Klári, akikre nagyon is felnéznek a szerelmesek.

„Bátran kimondhatom, hogy velünk együtt egy egész ország szereti őket! Nagyon szép és példamutató, hogy ennyi év után is milyen profin állnak a színpadon.” 

Az pedig ráadás, hogy jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, mint férj és feleség.

„Nagyon boldog lennék, ha mi is hasonló sikereket, szerelmet és ennyi hosszú szép évet élnénk át a feleségemmel” – áradozott Ádám.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek