LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.19.

Szabó Ádám és felesége már tervezik a babát

Közel egy éve házasok, ez idő alatt rengeteg közös élményben és kalandban volt részük. Most mégis egy új kihívás vár a harmonikásra és a párjára.

Egyáltalán nem unatkozik a Szabó házaspár, ugyanis rengeteg minden történt velük az elmúlt időszakban, ráadásul „egy kis renoválás” helyett végül egy nagy házfelújítás mellett döntöttek.

„Úgy kezdődött minden, hogy szerettük volna kicserélni a konyhapultot, de végül úgy gondoltuk: ha azt megcsináljuk, akkor mi lenne, ha minden mást is felújítanánk? Így vágtunk neki a feladatoknak. A konyhában végül Ádám apukája végzi a munkálatokat, mi pedig festünk. Nyilván nem vagyunk profik, de igyekszünk mi is kivenni a részünket a folyamatokból” – kezdte Jenni a hot! magazinnak.

Szabó Ádám és Szabó Jennifer lakásfelújításba vágtak, mert szeretnének egy kisbabát hot feltöltés
Nagy munkába fogtak Szabó Ádámék (Fotó: hot! magazin)

„A szüleim közel laknak, így ha érkezne a baba, akkor tudnának segíteni”

Ádám és a felesége az énekes szüleivel egy telken, de külön házban laknak a budapesti agglomerációban, de később ők is szeretnének egy közös otthont, ahová már nem csak négyen költöznének.

„Természetesen a terveink között szerepel a saját otthon, de egyelőre jól elvagyunk a jelenlegivel. Mivel a szüleim közel laknak, így ha érkezne a baba, akkor könnyedén tudnának segíteni, ha nekünk fellépésünk vagy más munkánk van. Tíz éven belül mindenképpen kertes házba szeretnénk majd költözni, hiszen az nemcsak a kutyusoknak, de a leendő gyermekünknek is jó lenne. A belvárosban, egy ötven négyzetméteres helyen nem tudnám elképzelni magunkat hosszú távon” – mesélte Ádám.

„Nem volt semmi koncepció a felújítással kapcsolatban: bementünk egy barkácsboltba, ránéztünk egy konyhabútorra, és azonnal beleszerettünk. Mivel szépítettük a konyhát, úgy döntöttünk, hogy vele együtt a nappalit is felújítjuk. Ez eddig Ádám legénylakása volt, ehhez híven sötétszürke falakkal, most azonban átfestettük szép bézsre. Azért döntöttünk a felújítás mellett, mert hamarosan szeretnénk egy kisbabát, ezzel is várjuk az ő érkezését, és jó lenne, ha a legharmonikusabb közegbe érkezne, és nem egy kriptába” – mondta nevetve Jenni.

Szabó Ádám és Szabó Jennifer lakásfelújításba vágtak, mert szeretnének egy kisbabát hot feltöltés
Házikedvenceik már vannak, de gyerekre vágynak (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

„Ha egy picit is megfázom a klímától, azonnal bedurran az arcüregem”

A rengeteg boldog pillanat mellett azonban sajnos akad olyan negatív történés, ami beárnyékolja a szerelmesek hétköznapjait. Jennifert ugyanis nyolc hónapja arc­üregcisztával műtötték, és úgy tűnik, hogy most újra kezelni kell.

„Akkor kiszedték a cisztát, ám ugyanakkora nőtt vissza, mint korábban. Ha csak egy picit is megfázom a klímától, azonnal bedurran az arcüregem. Szerencsére hamar kaptam időpontot, így remélem, hogy nemsokára pontot tehetünk az ügy végére, véget ér ez a rémálom, és koncentrálhatunk a családalapításra” – árulta el a feleség.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek