Létrehozva: 2024.07.07.

Szabó Ádám vágya: két kutya mellé két gyerek dukálna!

Új taggal bővült a harmonikás családja. A Szabó Ádám és Farkas Jennifer a babaprojekt előtt úgy érezték, egy második kutyussal lenne teljes a famíliájuk.

Szabó Ádám és Szabó Ádám felesége, Farkas Jennifer egyaránt Olaszország szerelmesei. Először a nászútjukon jártak a csizma alakú félszigeten közösen, ám azóta is többször jártak már ott, megfordultak Velencében és Positanóban is.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer második kutyája, a babaprojekt előtt őt még bevállalták - RIPOST
Szabó Ádám és Farkas Jennifer nem véletlenül nevezték el úgy a kutyáikat, ahogy - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

„Mindketten Olaszország szerelmesei vagyunk, ahol a leggyakoribb édességek között van a tiramisu, és mivel az első kutyusunk Pisztácia, ezért döntöttünk úgy, hogy ez lesz a neve, ráadásul még a színe is hasonlít az édességre. Először ilyen, hosszú szőrű tacskót szerettünk volna, mint Tiramisu, de meggondoltuk magunkat. Amikor hozzánk került Pisztácia, felkerestem az akkor talált kontaktot, ő pedig mondta, hogy június közepén lesznek újra kiskutyák, így került hozzánk” – magyarázta egybehangzóan a házaspár a hot! magazinnak.

Szabó Ádám a családbővítés mellett döntött

Ádám és Jennifer foglalkoztatott zenészek, járják az országot. Ezen alkalmakon pedig jellemzően nem vihetik magukkal a kutyusokat.

„Sokat járunk fellépni, főleg hétvégén, ilyenkor pedig Pisztácia mindig egyedül volt, ezért döntöttünk a »családbővítés« mellett. Ez neki is jó, és mi is aktívabban tudunk készülni a gyereknevelésre. Gondoltuk, hogy két kutyus mellé már dukálna két gyerek is!”

A szerelmesek eleinte tartottak tőle, hogy mit szól majd egymáshoz a két kutyus, és azt gondolták, biztosan nagyon sok időbe telik, amire összebarátkoznak. Ám kellemesen csalódtak végül.

„Tíz percig szagolgatták egymást, azóta pedig együtt mennek mindenhova, egy tálból esznek, közösen alszanak. Amúgy is láttuk Pisztácián, hogy vágyott más kutya társaságára” – mesélték, majd néhány részletet még elárultak Tiramisuról. Már most látszik, hogy sokkal rosszabb, mint Pisztácia volt kicsinek, de annyira gyönyörű és parányi, hogy nem tudunk haragudni rá. Jelenleg még a szobatisztasággal gyűlik meg a bajunk, mindenhova odapisil és -kakil, de próbáljuk nevelni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek