Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.05.

Sokan undorodnak Szabó Ádám furcsa szerelmi vallomásától

A harmonikaművész sosem tagadta, hogy fülig szerelmes feleségébe, Jenniferbe, de most olyan nyilvános szerelmi vallomást tett közzé, amitől sokak kezében megállt a kanál.

Ha az ember fülig szerelmes, akkor mindegy, hogyan néz ki a kedvese, lehet éppen tökéletes a frizurája, az öltözéke, de lehet akár a kinyúlt otthoni szerelésében. Ezzel Szabó Ádám is így van, hiszen úgy érzi, feleségében, Jenniferben megtalálta az a nőt, akivel élete végéig le tudja élni az életét. Így nem is csoda, hogy villámsebességgel fejlődött a kapcsolatuk, és szeptembertől már a családalapítás lesz a következő projektjük. 

Szabó Ádám és Jennifer
Szabó Ádám és felesége már gondol a családalapításra (Fotó: Szabolcs László)

De még most nem tartunk ott, hogy gólyahírt tegyenek közzé. Ehelyett Szabó Ádám kinyilvánította mérhetetlen szerelmét Jennifer iránt egy olyan posztban, ami sokak retinájába beleégett. A harmonikaművész a közösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi sorokat, amiben kifejti, hogy még edzés után is odáig van szerelméért.

„Lassan 1 éve vagyok házas ember és soha nem gondoltam volna, hogy részese lehetek egy ilyen csodának, amit ez a nőszemély nyújt nekem. Az összes nézését szeretem.” 

Szeretem, mikor bíbelődik a hajával, mert valami újat szeretne kipróbálni, de azt is nagyon szeretem, amikor fut 1 órát és a kis izzadt fejbőrét oda könyörgöm, hogy hadd szagoljak bele, mert annyira imádom. 

„Nagyon apró részletek ezek, amikkel még Dunát rekesztve tudnék írni, de nincs olyan nap, amikor ne lenne valami új dolog, amit szeretek és csodálok benne. Általa magamat is szeretem és jobb embernek érzem magam, mint valaha. Mindenkinek hasonlót kívánok és borzasztó boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a csodának a férjezménye!”

– írta Ádám miközben érzelmeit szavakba öntötte.

Nem mindenki érzi át Szabó Ádám szavait

Bár érthető lehet, hogy minden pillanatban odáig van kedveséért az ember, van, amit nem feltétlen kell a nagyvilágba kürtölni. Persze Ádám bejegyzésének üzenete a legtöbb emberhez elért, mások nem érezték át a szenvedélyt a kommentek között.

„Értjük. A f*ngját is megennéd, de a t*kömnek kell erről nekünk tudnunk?!”

„Izzadt fej bőrét szagolni? Hmmm fincsi” – fogalmazták meg nyers véleményüket a vallomásról.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek