Létrehozva: 2024.09.11.

Ördög Nóra egy rejtélyes haláleset szemtanúja volt

A NÁNÁZSIA ötödik évadában a műsorvezetőnő olyan élethelyzetbe került, amilyenben még biztosan nem volt. Ördög Nóra egy halálesetnek lehetett szemtanúja.

Ahogy megszokhattuk, az Ázsia Expressz forgatásai alatt Ördög Nóra és Nánási Pál rendszeresen készít plusz tartalmat a NÁNÁZSIA nevű YouTube-csatornájukra. A jelenleg is a TV2-n futó műsor kulisszatitkai mellett rengeteg érdekes, hasznos vagy épp teljesen haszontalan, ámde annál szórakoztatóbb videóval gazdagítja a híres házaspár a nagyérdeműt. Most is így történt, köszönhetően annak, hogy mindig az élet írja a legérdekesebb forgatókönyveket.

Ördög Nóra
Ördög Nóra férje társaságában elképesztő kalandba keveredett az Ázsia Expressz forgatása alatt (Fotó: Andrássy Áron)

Ördög Nóra és a büdös vízibivalyok 

Nóri az eset napján is korán ébredt Manila városában, 4.45-kor más a sminkszobában ült. Az egész napos forgatásra lelkileg ugyan fel is készült, de aztán olyan dolog történt, amiről a műsorvezető úgy érezte, hogy érdemes lesz egy külön snittet forgatni:

Vannak napok, amikor nem forgatunk túl sok dolgot a NÁNÁZSIA-hoz, mert egyszerűen nem úgy jön ki a lépés, a hajsza napok általában ilyenek. De izgalom azért így is jutott, mert elfújta a fejünk fölül a napvédő sátrat a szél, az új szakasz kezdetén pedig azzal indul a napunk, hogy egy halott sáska pottyan elénk az aszfaltra... Ráadásul a vízibivalyokról is kiderül, hogy kezes, de nagyon büdös állatok...

írta Ördög Nóra az összefoglaló videóhoz. De mi is történt pontosan?

Nóri és a stáb épp egy helyi parkban sétált, megfelelő forgatási helyszínt keresve, amikor az orruk előtt a földre zuhant egy iszonyatos méretű sáska. A szörnyetegről először nem tudta a csapat megállapítani, hogy élő vagy holt lehet, és nem is mert senki hozzányúlni egészen addig, amíg be nem avatkozott egy helyi rendőr. Míg a magyarok vékony botokkal próbálták lökdösni, addig az egyenruhás puszta kézzel megfogta és közölte, hogy ez az állat sajnos már elhunyt. A halálhírtől egyébként nem lett szomorúbb a stáb, sőt.

A  döglött sáska-kalandnak egy rendőr vetett véget (Fotó: NÁNÁZSIA)
Ördög Nóra Instagram-oldalán is beszokott jelentkezni az Ázsia Expressz forgatásairól (Fotó: NÁNÁZSIA)

A műsorvezető a történtek után új helyszínre távozott, ezért az általa közzétett kisfilmből sajnos nem tudhattuk meg, hogy mi lett a holttest sorsa...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek