Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.15.

Mindent vittek a Tv2 sikerműsorai a héten

Az őszi kínálatban olyan fölényt mutat a TV2 minden műsora, hogy a Ripost olvasóit szinte csak ezen show-k szereplői érdeklik. Mutatjuk a hét legolvasottabb sztárhíreit.

A nyárnak vége, a meleg és a napsütés már csak ködös emlék, de ha bekapcsoljuk a tévét, a kedvünk mégis derűs. Legalábbis a számok alapján ezt mondhatjuk, hiszen a Sztárban Sztár All Stars és az Ázsia Expressz szereplőiről akartak mindent elolvasni a héten a Ripost látogatói.

A legtöbben Tolvai Reni rosszullétére voltak kíváncsiak, az énekesnő ugyanis bevallotta, hogy az eredményhirdetéskor majd' elájult az izgalomtól a Sztárban Sztár színpadán.

tolvai renáta
Tolvai Reni éneklés előtt soha nem izgul, de a versenyhelyzetet nehezen viseli (Fotó: Szabolcs László)

Szintén Sztárban Sztár All Stars-hoz kapcsolódik Szabó Ádám Ripostnak adott nyilatkozata, amiben arról mesélt, miért volt lelkileg extrán megterhelő felkészülnie a szombati fordulóra.

* * *

Az Ázsia Expressz nyomon követése is sok olvasónkat érdekli, de leginkább a Krausz Gábor körül kialakult vitás helyzetről akartak sokat tudni az emberek. Aztán mindenki jól el is árulta a véleményét arról, amit látott.

* * *

A TV2 sikerműsorainak dominanciáját egyedül Dobó Ági tudta megtörni, aki tündéri fotókkal árasztotta el az internetet, miután megérkezett a családjukba egy tündéri kislány.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek