Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.
Módosítva: 2024.09.09.

Tolvai Reni rosszul lett a Sztárban Sztár színpadán

Az énekesnő nagyon nehezen viseli a versenyhelyzeteket, mert annyira izgul, hogy fizikailag rosszul lesz. Így történt a Sztárban Sztár All Stars versenyében is.

Fergetegesre sikerült a Sztárban Sztár All Stars versenyének második fordulója, ahol újra kiváló énekesek küzdöttek meg egymással, és persze az elemekkel is... A látványos átalakulásokkal tarkított élő show-ban több olyan szereplő is akadt, akik szó szerint az életben maradásért harcoltak az élő adásban. Köztük Tolvai Reni, aki bár tovább jutott a következő fordulóba, a műsor utolsó perceiben lepergett a szeme előtt az egész élete. 

8G0A4261
Tolvai Reni nagyot énekelt, de alig tudta kivárni az eredményhirdetést (Fotó: Ripost)

„Forog a gyomrom”

Én az élő műsorokban, ahol versenyhelyzet van, egyszerűen már nem tudom kezelni. Annyira rosszul vagyok, hogy az hihetetlen. Forog a gyomrom, kerülget az ájulás… Ezeket a szituációkat én már nem tudom feldolgozni. Amikor azt mondta a Tilla, hogy még van három perc a szavazásra, az olyan volt, mintha egy évig itt kellett volna állnom… Idegőrlő, hogy nem tudod, hogy most te esel ki, vagy sem

- nyilatkozta Tolvai Reni az élő adás utáni percekben a Ripost-nak. 
Az énekesnő Lara Fabian Caruso című szerelmes balladáját adta elő olyan elemi erővel, ami után a zsűritagok és a TV2 stúdiójának közönsége is ovációban tört ki. A produkció olyan meggyőző volt, hogy senki sem gondolta volna, hogy Reni végül a kiesőzónába került. Végül a közönség szavazatainak köszönhetően mégis versenyben maradt. 

8G0A4260
Reni produkciója mindenkit elvarázsolt, mégis kiesőzónában találta magát (Fotó: Ripost)

Tizenöt év után énekeltem újra ezt a dalt. Most az volt a feladat, hogy Lara Fabian hangszínét kellett leutánozni. Régen a Megasztárban ugye a saját hangomon énekeltem. Ez a dal most visszahozott minden emléket, a döntőt, hogy megnyertem a versenyt… Még nem tudom, hogy hogy teljesítettem, majd vissza fogom nézni. A próbához képest gyengébb volt szerintem

- magyarázta az énekesnő, majd hozzátette: 

Szóval nagyon izgalmas és stresszes ez az egész, de imádom és megéri összességében. Nagyon hálás vagyok, hogy a nézők bizalmat szavaztak nekem.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek