SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.29. 18:00

Heti top: Mikes Anna élete egy tündérmese, a nézők ítéletet mondtak a Megasztárról

Ezen a héten sem maradtak izgalmas hírek nélkül a Ripost olvasói! Látogatóinkat főként Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme érdekelte, de a Megasztár is sokakat foglalkoztatott.

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme tündérmesébe illő, nem véletlen hát, hogy olvasóink is előszeretettel kattintanak a róluk szóló cikkekre. De van itt még  jó pár téma a heti legolvasottabb hírek között: például a Megasztár, Schóbert Lara vagy éppen Sydney van den Bosch

Mikes Anna
Mikes Anna Krausz Gáborral való kapcsolata mesébe illő (Fotó: Ripost)

Mikes Anna élete mesébe illő

Alig pár napja derült ki, hogy a táncosnő idén nem tér vissza a Dancing with the Stars parkettjére. Anna élete így mostanság a dolgos hétköznapok megszokott rutinja közepette zajlik, de szerencsére, egy fárasztó nap után van, aki tárt karokkal várja odahaza. Na, meg mennyei finomságokkal is.

Ha kíváncsi vagy, milyen ételeket készít Krausz Gábor Annának, olvasd el az alábbi cikkünket!

A nézők ítéletet mondtak a Megasztárról

A legtöbb néző heti átlagban a múlt héten is a TV2-t választotta, így mindhárom kiemelt korcsoportban a csatorna nyerte a nézettségi versenyt az őszi szezon harmadik hetén. A Megasztár például tarolt, a teljes lakosságban a nézőszáma az egymilliót is meghaladta.

További részleteket a cikkben olvashatsz!

70 évesen elhunyt a rock legendája

Freddie Salem, a The Outlaws legendás amerikai rockegyüttes fantasztikus gitárosa 70 éves korában hunyt el. A zenész halálát daganatos betegség okozta, ám még az utolsó napjait is a zenével töltötte. 
Részletek a cikkben!

Schóbert Lara kitálalt a családjáról

Bár Schobert Norbiról és Rubint Rékáról azt hinnénk, ők a tökéletes szülők, Lara beszámolója szerint azért náluk sem fenékig tejfel minden. Elmondta, hogy apjának, egy nagyon rossz családi mintája volt, különös volt a kapcsolat az apjával, ezért Larát nem tudta soha igazán a kislányaként kezelni.

Ha érdekel, mit mondott pontosan Lara, kattints a cikkre!

Kisbabát vár Sydney van den Bosch?

A TV2 szépsége nemrég tartotta a lánybúcsúját, ahonnét természetesen pár fotót is megosztott. Igen ám, de sokaknak inkább az tűnt fel, hogy a Szerencselány esetleg babát várhat, ugyanis kerekedik a pocakja.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, kattints a cikkre!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek