Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző

Létrehozva: 2024.09.25. 08:15

Schóbert Lara az édesapjáról: "azt az érzelmi intelligenciát nem tudta nekem nyújtani, amire szükségem volt"

Nagyon kemény volt ebből a helyzetből felállni.

Schóbert Lara nagyon szerencsés lány. Mindene megvan, amiről egy ember csak álmodozhat: sikeres szülők, vagyon, népszerűség, szépség, álommunka. Azt gondolhatnánk, hogy ő a világ legboldogabb kislánya. Beköltözött azonban ezen a héten Hajdú Péterhez, és elmondta, hogy nagyon sok szomorúság és bántat gyötri, és hogy különös a viszonya a férfiakkal. 

Shcóbert Larának sem könnyű az élete 

Bár Schobert Norbiról és Rubint Rékáról azt hinnénk, ők a tökéletes szülők, Lara beszámolója szerint azért náluk sem fenékig tejfel minden. Elmondta, hogy apjának, Schobert Norbinak egy nagyon rossz családi mintája volt, különös volt a kapcsolat az apjával, ezért Larát nem tudta soha igazán a kislányaként kezelni. 

Talán azt az érzelmi intelligenciát nem tudta nekem nyújtani, amire szükségem volt, és úgymond egy szeretetéhes kislánnyá váltam, és mindig a férfiaktól vártam el az elismerést, a szeretetet, azt, hogy megkapjam, hogy okos vagy, szép vagy, elég vagy

- árulta el Lara.

 

Élete egyik legszörnyűbb tragédiájáról, a nagymamája elvesztéséről is beszélt. Elmondta, hogy a karjaiban tartotta a fejét, amikor elhunyt, és a saját szemével nézte végig. Elmondta, hogy egy szörnyű sikítást hallott, kiszaladt, és annyit látott, hogy nagymamája arccal a föld felé fekszik.

Megfordítottuk, és még az utolsó pillanatban is azt mondta nekem, hogy kicsikém, minden rendben.

- mesélte. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek