Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.23. 15:30

Megáll az ész: az egész országot ledöbbentette Schobert Norbi fia - videó is készült a pillanatról

Schobert Norbi Jr. szerencsét próbált a Megasztár színpadán.

Végre elindult a TV2-n a Megasztár visszatérő évada, amiben rengeteg tehetséges énekes teheti próbára magát, hátha akkora karriert futhat be győztesként, mint a széria előző nyertesei. A versenyzők között volt egy ismerős arc is, aki nem más, mint Schobert Norbi és Rubint Réka gyermeke, Ifj. Schobert Norbert.

Ifj. Schobert Norbi / Fotó: TV2

Ifj. Schobert Norbi nemrég azzal hívta fel magára az emberek figyelmét, hogy tartalékos katonának állt, most pedig a hangjával próbálta megmutatni önmagát. Érezni és látni lehetett rajta a Megasztár színpadán, hogy izgul, de minden bátorságát összeszedve elkezdett énekelni, majd szinte az egész ország ledöbbent.

Ifj. Schobert Norbi Jr. kicsit bátortalanul kezdte, voltak hibái is, de a produkció végére szépen összeszedte magát és olyan csodálatosan énekelt, hogy még a Megasztár zsűritagjának, Caramelnek is tátva maradt tőle a szája.

A Tények.hu számolt be arról, hogy Schobert Norbi Jr. végül az 5 lehetséges "igen" szavazatból hármat bezsebelt az előadásával, így sikerült továbbjutnia a Megasztárban – a kommentelők szerint pedig igazán fényes jövő áll előtte, ugyanis egy kis gyakorlással az ország egyik legjobb énekese lehet belőle.

Itt lehet megtekinteni a produkciót:

Itt pedig a zsűri véleményét:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek