Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.17.

Ifjabb Schobert Norbi örömhírt jelentett be: a Magyar Honvédségnél aláírta a hivatalos papírokat

Túl van az interjún és az egészségügyi vizsgálaton, így kezdődhet Rubint Réka középső gyermekének katonai kiképzése. A fiatalabb Schobert Norbi boldogan újságolta el a Ripostnak, már aláírta a hivatalos papírokat.

Mint arról lapunk is írt: a fitneszguru fia nemrég úgy döntött, hogy csatlakozik a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékos katonáihoz, mivel számára kiemelten fontos a hazája védelme. Ifjabb Schobert Norbi elhatározását tett követte, ma pedig aláírta a hivatalos papírokat a Bálna Honvédelmi Központban.

Schobert Norbi
Schobert Norbi aláírta a hivatalos papírokat (Fotó: Schöff Gergely / HM Zrínyi Kft.)

Büszke és boldog ifjabb Schobert Norbi

Rubint Rékáék nagyobbik fia többeket meglepett a döntésével, miszerint hamarosan megkezdi a katonai kiképzését és tartalékos katonának áll. Ifjabb Schobert Norbi számára nagyon fontos a hazája, a hazája védelme, ezért a Magyar Honvédség „Szeretem, Megvédem!” elnevezésű területvédelmi tartalékos kampány felhívásának apropóján adta be jelentkezését. És most egy lépéssel közelebb került az álmához.

Nagyon jól vagyok!” – újságolta boldogan Norbi a Ripostnak. 

Ma volt az interjú, ahol el kellett mondanom, miért szeretnék tartalékos katona lenni, és egészségügyi vizsgálat is volt. Megmérték a vérnyomásomat, súlyomat, milyen magas vagyok és EKG-t is csináltak. Ezek után aláírtam a hivatalos papírokat. Szerencsére sokan voltak rajtam kívül is, voltak velem egyidősek is, meg idősebbek is. Jó látni, hogy nem csak számomra ilyen fontos a haza védelme!

Átesett a kötelező orvosi vizsgálaton Schobert Norbi, nemsokára kezdődik a kiképzése (Fotó: Schöff Gergely / HM Zrínyi Kft.)

Nemsokára kezdődik a fiatal titán kiképzése, amit nagyon vár már.

Apukám sokat mesélt arról, milyen volt katonának lenni. Azt mondta, nagyon jót tesz minden srácnak, nagyon támogat. Ahogy mondta: fiam, férfi lesz belőled! Számomra a területvédelmi tartalékos szolgálat a hűségről szól!”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek