LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.06.29.

Schobert Norbi kiakadt: „Soha nem tenném kockára a szeretteim életét”

A fitneszguru sosem gondolta volna, hogy magyarázkodni kényszerül a témában, de eljött az a pont, amikor már nem mehet el szó nélkül az őt ért, méltatlan támadások mellett. Schobert Norbi egyszer és mindenkorra befogja a fotelhuszárok száját.

Egészen ijesztő az a fajta rosszindulat, amivel a fitneszgurunak kellett szembenéznie, miután kiposztolt egy remek lehetőséget, melyben nem „csak” egy élményautózást, de egy komplett életmód tanácsadást is kínált, karöltve egy prémium autómárka bérbeadásával és forgalmazásával foglakozó céggel. Bár a poszt alatti hozzászólások nagy része pozitív hangvételű, akad néhány, ami bizony joggal verte ki a biztosítékot Schobert Norbinál. Néhányan ugyanis ízetlen, az egészségi állapotára vonatkozó, megjegyzéseket tettek, azt a látszatot keltve, hogy Norbi mellett nincs biztonságban az utas, ha ő vezet. Ez értelemszerűen mélyen érintette a fitneszgurut, hiszen a két évvel ezelőtti agyvérzéséből mára majdnem 100 százalékosan felépült és orvosi szakvélemények sora bizonyítja, hogy biztonsággal vezethet autót, de akár még egy volánbuszt is, ha úgy döntene, hogy jogosítványt szerez rá. 

Schobert Norbi
Schobert Norbi egyszer és mindenkorra tiszta vizet önt a pohárba (Fotó: Markovics Gábor)

Schobert Norbi: A biztonság a legfontosabb

Nagyon rosszul estek ezek a kommentek, hiszen ezzel gyakorlatilag azt mondják, hogy képes lennék veszélybe sodorni a szeretteimet, vagy bárki mást, aki beül mellém egy autóba. Számomra pedig két dolog biztosan prioritást élvez, ha a volán mögé ülök.

Az egyik a családom, a másik pedig a forgalomban résztvevő embertársaim feltétel nélküli biztonsága

jelentette ki lapunknak határozottan Norbi, aki a vele együttműködési megállapodást kötő cégvezető teljes és megrendíthetetlen bizalmát élvezi és szerencsére nem foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Számomra ez egyfajta visszatérés a gyökerekhez”

Felhívott a cég vezetője és arra kért, hogy ne keseredjek el. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezeket a gyalázkodó hozzászólásokat eltávolítsák a poszt alól és biztosított arról is, hogy mélyen elítélik a az ilyesfajta, elvtelen támadásokat. Ugyanakkor elmondta, hogy a cég nagyköveteként már most remek munkát végeztem, hiszen elértem és megszólítottam a számukra fontos réteget, akik szívesen bérelnek hosszabb távra prémiumautót, vagy szívesen vásárolják az általuk forgalmazott prémium autómárkát. Ők azok, akik nem keresnek a kákán is csomót és távolabbra is látnak az orruknál, így nem feltételezik rólam, hogy nem tudok biztonságosan vezetni, csak mert két évvel ezelőtt visszatértem a halál torkábólfogalmazott Schobert Norbi, aki azoknak is üzent, akik szerint „az ingyen autóért” vállalta az együttműködést. „Elég szép autópark áll a garázsunkban, így nem ezért lettem a cég nagykövete. Egyszerűen szívesen vezetek csúcskategóriás BMW-ket, hiszen huszonöt évvel ezelőtt, a karrierem kezdetén már voltam a márka arca.

Így most azt érezhetem, hogy nem ötvenhárom csak huszonnyolc éves vagyok.

 Számomra ez egyfajta visszatérés a gyökerekhez” – fejtette ki Norbi, majd kérdésünkre elárulta, milyen állapotban van az egészsége.

Méltatlan és még a feltételezés is sértő...”

Két éve súlyos, úgynevezett covid-stroke-ot kaptam, így elbuktam a beszédkészségem egy jó részét. Mára szinte teljesen rendben vagyok ebben a tekintetben is, de való igaz, hogy még ma is érezhető, hogy nem úgy kommunikálok, mint korábban. Egyes kommentelők erre írják, hogy folyton részeg vagyok. Erről ennyit mondanék, mert tényleg méltatlan és még a feltételezés is sértő, már ha csak az életművemet tekintjük alapul, akkor is. Ugyanakkor elbuktam a jobb oldalam mozgásképességét is azon a bizonyos napon, de mostanra igazoltan kilencvenöt százalékosan visszanyertem a teljes koordinációmat. 

Ami még vissza van, az nem befolyásolja a vezetési képességeimet és ezt orvosi szakvélemény is alátámasztja.

Ráadásul évente sportorvoshoz is elmegyek, aki szintén alátámasztja, hogy tökéletes állapotban vagyok. Emberfeletti küzdelemmel nyertem vissza a formámat, ami talán nem tökéletes, de így is több, mint elég. Ülhetnék naphosszat az ágyam szélén, folyathatnám a nyálam és várhatnám, hogy Réka megetessen, de én a harc mellett döntöttem és győztem. Már megint...” – fogalmazott Norbi, aki hozzátette, 1987-ben szerezte meg a jogosítványát és azóta még csak egy gyorshajtása sem volt, nemhogy ittas vezetése. „Világ életemben szabálykövető sofőr voltam és semmilyen kihágást nem követtem el. Itt jegyezném meg, hogy nem Jákob Zoli nyomdokain járok. Amit mi kínálunk, az egy valódi élményautózás, ami egy órás. Ráadásul az utas kap egy hónapra elegendő étrend-kiegészítő csomagot és egy személyre szabott mozgás tanácsadást is. 30 éve fogyasztok le sok tízezer embert, ez az életem, ezt szeretném folytatni. Szerencsére rengetegen jelentkeznek és a jövő héten már el is viszem az első szerencsést a programra, amiről természetesen profi videó is készül” - tette hozzá Schobert Norbi

 

origo.hu

Gótikus horror-szerepjáték kérhető most ingyen

ripost.hu

"Félelmetes" - brutális döntést hozott Vilmos herceg, ebben nem lesz köszönet

borsonline.hu

Különleges intelligenciával rendelkezel, ha mind a 7 kérdésre tudod a választ

mandiner.hu

Felfüggesztette a Facebook annak az MCC-s diáknak az oldalát, aki kritikusat kommentelt Magyar Péter posztja alá

ripost.hu

Héjával vagy héj nélkül kell befőzni a sárgabarack lekvárt?

vg.hu

Kevesen tudják: Magyarországon termel Európa egyik legmodernebb gyára – ezt kell róla tudni

ripost.hu

Elolvadunk: ilyen édesen pancsol a medencében Kulcsár Edina a kisbabájával

ripost.hu

Balhé a pályán, Marco Rossi után már a harmadik olasz kapitány távozik

ripost.hu

Fuldoklik az idegességtől a magyar sztárséf, botrány, amit valaki megtett a Michelin-csillagos étteremében

ripost.hu

Kitálalt a profi betörő: ez a 6 biztonsági hiba, amit mindenki elkövet otthon

ripost.hu

Hihetetlen, mi történik, ha megeszed a görögdinnye magját

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szigligeti Ivett lezárta a múltat: Máshol kezdett új életet

LELKIZŐ

Váratlan fordulat: Ezért nem tud elköltözni a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

A Viszkis vallomása: "Az első rablás után összehánytam magam"

LELKIZŐ

„Csak menekültem" - Krausz Gábor megszólalt a háborúról, ő is a béke pártján áll

LELKIZŐ

Most jött a hír: balesetet szenvedett, kórházba rohantak a magyar műsorvezetővel

LELKIZŐ

Gyászol Hollywood: meghalt a Két pasi meg egy kicsi színésze, lánya közölte a szomorú hírt

LELKIZŐ

Gyász: elhunyt mindenki Cibi bácsija, Dobos Imre

LELKIZŐ

Apja közölte a fájdalmas hírt: 33 évesen elhunyt a népszerű tévésztár