Létrehozva: 2024.06.24.

Nem hiszed el, Schobert Norbi mivel lepte meg a szülinapos Rubint Rékát

A fitneszgurutól nem állnak távol a romantikus gesztusok, ezt már többször bizonyította. Rubint Réka férje most is elképesztő meglepetést talált ki a szülinapos Rubint Rékának, akit kész helyzet elé állított, egyszerűen elrabolta…

A Schobert házaspár egymás iránti szerelme az elmúlt több, mint 20 év alatt sem csökkent. Rubint Rékát a férje szinte naponta meglepi egy-egy csokor virággal, vagy egy kis aprósággal, de olyan is volt, hogy újra megkérte a kezét. Így várható volt, hogy a fitneszlady 45. születésnapjára is valami nagy dologgal áll elő. 

Rubint Réka
Schobert Norbi imádja meglepni Rubint Rékát (Fotó: Nagy Zoltán)

Schobert Norbi elrabolta Rubint Rékát

A fitneszguru mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tökéletes ajándékkal lepje meg szerelmét. Rubint Réka izgul is mindig, mert tudja, hogy Norbi nem aprózza el a dolgokat. Most például egyszerűen elrabolta egy hétre. 

Sziasztok, az van, hogy a héten lesz a szülcsinapcsim és ő, az elkövető valahová ellop, elvisz” – mesélte Instagram-oldalán, Norbira mutatva Rubint Réka

Nem tudom, hogy hová megyünk, csak annyit tudunk, hogy szombatig szabaddá kellett tennem magam. De elképzelni sem tudom, hogy autóval megyünk, vagy repülünk, Norbi csak annyit mondott, pakoljak be egy hétre. Hozzak fürdőruhát is, szóval az biztos, hogy valami meleg helyre megyünk. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a célállomás.

A sztáranyuka az Insta videóhoz csak annyit írt követőinek: „Tippeljetek Ti, mert nekem lövésem sincs!”

Rögtön beindult a kommentáradat, de valljuk be nem voltak könnyű helyzetben, hiszen a Schobert házaspár és gyerekeik évente többször repülnek szebbnél-szebb helyekre, hol munka, például Rubint Réka Alakreform táborai miatt, hol pedig családi pihenés okán. Bár az utóbbi a ritkább, de idén két hetet a paradicsomi Thaiföldön töltöttek, ahová a családdal és barátokkal utaztak. A sztáranyuka élvezte, hogy nem kell ébresztőórára kelnie, nagyokat sétált és meditált az óceán partján, homokvárat épített kisebbik fiával. 

A követők azért megpróbálkoztak a tippeléssel:

„Hát nehéz kitalálni, mert nagy utazók vagytok, bármi is lesz, érezzétek jól magatokat, minden meglepi csúcs”

„Miami, vagy Kuba?”

„Maldív-szigetek! De Szuper, happy birthday”


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek