Létrehozva: 2024.09.21. 10:30

Jön a Megasztár: Caramel és Tilla kulisszatitkokról rántották le a leplet

Tizenkét év után visszatér a TV2 legendás tehetségkutatója. A Megasztár 2024-es évadának kulisszatitkaiba az egyik zsűritag, Caramel és a műsorvezető, Tilla avatta be a nézőket.

Az énekes 20 év után is ugyanabban a lelki állapotban van, mint akkor, ott a színpadon, amikor kimondták, Molnár Ferenc Caramel nyerte a Megasztár 2. évadát. A műsor történetében fontos momentum volt, hogy ő volt az első olyan versenyző, aki a saját dalával nyerte meg a tehetségkutatót. Most pedig már a Megasztár zsűri 2024-es tagjaként láthatjuk vasárnap este, ami egy teljesen új szerep számára.

Caramel, Megasztár zsűri
Megasztár zsűritagjaként tér vissza Caramel a tehetségkutatóba (Fotó: TV2)

A Megasztár lázban ég az ország

Érdekes, mert nagyon tehetségesek a mai fiatalok.

Teljesen meglepődtem rajta, hogy még mindig mennyi gyöngyszem van Magyarországon, illetve a határon túl is. Amikor az ember azt gondolná, hogy a mai popkultúrát, főleg a fiatalok körében inkább a hiphop, a rap uralja, és amikor beülsz egy ilyen zsűribe, meglepődsz, mert özönlenek a jobbnál jobb énekesek, akik kristálytisztán énekelnek gyönyörű dalokat, és még jó formák is.”

Óriási élmény ezt itthon megtapasztalni, Magyarországon elfogyhatatlan a tehetség

– mondta Caramel.

Új szabályok a Megasztárban

De hogy miben lesz más a Megasztár 7. évada? Az új szabályokat Tilla osztotta meg a nézőkkel.

Válogatókkal indulunk, gondolom, ebben olyan nagy csoda nincs a régiekhez képest. Jönnek emberek, akik a zsűri elé járulnak.

Az egy nagy különbség, hogy korábban a legelső lépés volt a Megasztárban, hogy acapella énekeltek.

Ez azért megváltozott. Énekelhetnek zenével, hozhatnak hangszert, és lehetett akár kész produkcióval jönni” – árulta el a műsor egyik házigazdája, Tilla, akitől Caramel vette át a szót.

Lesz egy acapella fordulónk, amiről azt gondolná az ember, hogy az könnyű műfaj, élesben derült ki, hogy rendkívül nehéz dolog.

Annak idején, mi ezt nem is tudtuk. Meglepő, hogy nagyon jó énekesek is el tudnak vérezni ebben, viszont kicsit gyengébbnek gondolt előadók pedig szárnyalnak az acapellában – tette hozzá az énekes.

De hamarosan minden kiderült, ugyanis vasárnap, 19.15-kor elstartol a Megasztár legújabb évada.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek