Létrehozva: 2024.09.02.

Mandula Ádám emlékezetes napra ébredt, ettől sok minden megváltozik

A botrányhős rapper nagy napra ébredt ma, aminek kivételesen nem a botrányaihoz van köze. Mandula Ádám és egykori párja Géczi Bea életében is nagy nap a mai, hiszen közös kisfiuk Medox nagy mérföldkőhöz érkezett, amiről az édesanya az Instagram-oldalán is beszámolt.

Mandula Ádám nevének hallatán legtöbbeknek csak a botrányok és a börtönben töltött időszaka jut eszébe, de sokan elfelejtik, hogy a rapper mindemellett édesapa is, aki szabadulása után kisfia miatt tökélte el, hogy megjavul és rendbe hozza az életét. Bár nagyon úgy tűnik, hogy ez nem megy teljesen simán. Mindenesetre Medox, a botrányhős és Géczi Bea kisfia már egyáltalán nem kicsi, sőt épp most kezdődött el egy igazán fontos időszak az életében, amihez valószínűleg az édesapjára nagyobb szüksége lesz, mint valaha.

Mandula Ádám
Mandula Ádám kisfia nagy mérföldkőhöz érkezett (Fotó: Mandula Ádám)

Szegedi Fecsó párja, Bea az Instagram-oldalán kedves fotókkal osztotta meg a nagy hírt, hogy Medox iskolás lett. A büszke anyuka megmutatta hogyan indult a kisfiú az első napra, sőt azt is, ahogy már az iskolapadban ül.

Géczi Bea és Mandula Ádám kisfia Medox
A kisfiú a sztáranyuka kísérte el az első napjára (Fotó: Instagram)

Mandula Ádám kisfia miatt akar megváltozni

Sokan nem hisznek benne, hogy az egykori valóságshow sztár képes visszatérni a helyes útra. Ő maga azonban nagyon komolyan elhatározta, hogy változtat az életén, hiszen soha többé nem akarja megtapasztalni, hogy milyen elveszíteni Medoxot. Erről korábban lapunknak is mesélt:

Ez a folyamat most végbe fog menni, annak ellenére, hogy tudom, a múltban többször is megszakadt. Most már azt érzem, hogy készen állok mindenre, sőt, soha nem jött még ennyi ihlet és ambíció.

Amikor nem dolgozom, akkor szinte mindig a fiammal vagyok. A stúdióba is el szoktam magammal vinni, ahol meglepően sok ötlete van a zenéimhez. Egy igazi kis művészlélek. Nagyon jó érzés megélni azt, hogy vele lehetek és nem egy cellában vagyok elveszve – tette még hozzá.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek