Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Elárulta Mandula Ádám, ki volt élete szerelme

A rappernek igen viharos a magánélete, de elárulta, hogy Géczi Beát nem tartja élete szerelmének. Mandula Ádám azonban bevallotta, hogy exét még a mai napig szereti, és nem tudja elfelejteni.

Szabadulása után négy hónappal sem csillapodnak a kedélyek Mandula Ádám körül, ugyanis az előző évben rendesen meggyűlt a baja a rendfenntartó szervekkel, amikor alkohol és kábítószer hatása alatt lekapcsolták ámokfutása miatt. Azóta a botrányhősnek úgy tűnik benőtt a feje lágya, és igyekszik újra teljes értékű édesapja lenni Medoxnak.

Mandula Ádám
Mandula Ádám börtönből való szabadulása óta minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza az életét (Fotó: Mandula Ádám)

A rapper a napokban TikTok live-ban válaszolt a követői kérdéseire, ahol szóba kerültek az exek. Mandula Ádám fia édesanyjáról, Géczi Beáról is szó esett, akiről azt kérdezték, hogy még mindig őt tartja-e élete szerelmének.

„Soha nem őt tartottam életem szerelmének! Na jó, de talán rá egy évre még őt tartottam annak, de nem fogom elárulni kit tartok életem szerelmének, de nem a kisfiam anyukája az” – kezdte Ádám, aki azt is elárulta, hogy a letartóztatása előtti lányt, aki akkor szakított vele, még mindig nem tudta kiverni a fejéből, annyira mély nyomot hagyni benne.

Én még nem tudom kiverni a fejemből. Mert valamiért nem tudok visszaemlékezni a rossz dolgokra, amik történtek. Meg minket az választott el egymástól, hogy én börtönbe kerültem. Mindegy nem szeretnék belemenni, nekem ez így hosszadalmas lesz még,Mandu őt elfelejteni, de jó úton járok. Mint kiderült ő nem szeretett engem, de attól én még nem tudok parancsolni az érzelmeimnek. Azóta nem találkoztam olyan illetővel, aki el tudta csavarni a szívemet, és el tudta volna feledtetni velem őt

– mesélt volt korábbi párjáról a rapper.

Mandula Ádám
Mandula Ádám nehezen tudta elengedni volt párját (Fotó: YouTube)

Mandula Ádám utolsó kapcsolata nem lett teljesen lezárva

A sokak által botrányhősnek titulált celeb bevallotta, nagy fájdalom számára az exbarátnője eltávolodása.

Kettőnk között végül is ez nem lett teljesen lezárva. Nem volt lehetőségünk leülni átbeszélni, mint két felnőtt ember, mert ő teljesen elzárkózik ezektől a dolgoktól.

„Örülnék neki, ha tudnánk találkozni végre. Legutóbb azt írta nekem, hogy soha többet nem akar találkozni, és letiltott mindenhonnan” – osztotta meg korábban letörten a Borssal a reality-sztár, aki szerint lenne egy járható út kettejük számára.

„Első sorban közös nevezőre kéne jutnunk, és egy baráti kapcsolattal kezdeni újra.”

Abból még bármi lehet, de biztos, hogy az sokkal jobb lenne, mintsem, hogy teljesen megszakítani a kapcsolatot minden téren

– jegyezte meg korábban Ádám.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek