Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.18.

Mandula Ádám a szabadulása után: „Jó érzés visszakerülni a világba”

Sokan esélyt sem adtak volna a celebnek, aki azonban elhatározta, hogy a változás útjára lép. Mandula Ádám nem akarja utolsó esélyét is elbaltázni, elsősorban a fia miatt.

Mandula Ádám alig négy hónapja szabad, ugyanis előző évben még meggyűlt rendesen a baja a rendfenntartó szervekkel, mikor is alkohol és kábítószer hatása alatt lekapcsolták ámokfutása miatt. Ugyan felfüggesztett büntetéssel megúszta, de az Éden Hotel egykori sztárja is érzi, hogy ez volt az utolsó dobása egy súlyosabb büntetés előtt, amivel fiát is hosszú évekre elveszítené. A celeb jó úton halad, hogy újra teljes értékű apuka lehessen.

Mandula Ádám
Mandula Ádám a szabad életbe való visszaszokásról mesélt, elkezdett dolgozni (Fotó: YouTube)

Nagyon jó érzés visszakerülni a világba. Elkezdtem újra dolgozni az építőiparban és nagyon sokat foglalkozom az önismeretemmel, miközben a következő lemezemet írom” – kezdte a Ripostnak a botrányos múltú rapper, aki úgy érzi, tényleg a változás útjára lépett, sőt a szabadulása óta tiszta.

Mandula Ádám soha nem volt ennyire produktív, mint most (Fotó: Mandula Ádám)

Ez a folyamat most végbe fog menni, annak ellenére, hogy tudom, a múltban többször is megszakadt. Most már azt érzem, hogy készen állok mindenre, sőt, soha nem jött még ennyi ihlet és ambíció” – jegyezte meg Ádám, aki csak a fiát helyezi előtérbe a munkával szemben.

Mandula Ádám elmondta, fia adja a legjobb ötleteket a stúdióban (Fotó: Mandula Ádám)

Mandula Ádám fia művészlélek?

A celeb megtapasztalta, milyen az, ha nem tölthet időt a fiával, állítása szerint örökre fejébe véste az érzést. Még a stúdióba is el szokta vinni magával.

Amikor nem dolgozom, akkor szinte mindig a fiammal vagyok. A stúdióba is el szoktam magammal vinni, ahol meglepően sok ötlete van a zenéimhez. Egy igazi kis művészlélek. Nagyon jó érzés megélni azt, hogy vele lehetek és nem egy cellában vagyok elveszve” – mondta Ádám.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek