Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.04.

Mi történt? Esti dorbézolása után Mandula Ádám kórházban kötött ki

A rapper igyekszik mindent megtenni, hogy jó útra térjen, azonban ez nem mindig sikerül. Mandula Ádám egy átdorbézolt este után a kórházban kötött ki lábsérüléssel.

Mandula Ádám tavaly decemberben került összetűzésbe a rendőrséggel, ugyanis drog és alkohol hatása alatt egy karddal felfegyverezve garázdaságot követett el. Miután áprilisban szabadult, a Ripost-nak elmondta, hogy igyekszik megváltozni és szakítani korábbi zűrös életével, hogy kisfiának élhessen. A napokban ennek a fogadalmának egyszer már ellentmondott, amikor a munkahelyén, egy építkezés állványzatán húzódzkodott, több biztonsági szabályt is megszegve.

Mandula Ádám
Mandula Ádám fogadkozott, hogy jó útra tért (Fotó: Mandula Ádám)

Pénteken viszont a rapper közösségi oldalán újabb, aggodalomra okot adó képsorokat osztott meg, ahol éppen egy barátjával az éjszakában söröztek. Az Instagram-történetből az is kiderül, hogy Ádám már nem áll biztosan a talajon, és igyekszik megtalálni az egyensúlyát. Persze ebben még nem lenne nagyon semmi baj, azonban másnap már a reggeli órákban kórházba került. Szerencsére nem lett semmi komoly baja, de a bal lábszára be van kötve, amihez a valóságshow szereplő rövid szöveget is mellékelt.

Nesze neked szombati meló sokáig tartott

 – mutatta meg véres lábát Ádám. Ezek alapján a sörözés másnapján még nem volt munkakész az építkezésen...

Mandula Ádám, baleset
Mandula Ádám alsó lábszára be van kötve Fotó: Instagram/ Mandula Ádám

Kibékült gyereke anyjával Mandula Ádám

Mandula Ádám elviekben új életet kezdett, a korábbi botrányos énjét próbálja maga mögött hagyni, és az új kezdet jegyében gyermeke anyjával is rendezte a viszonyát.

„Medox anyukájával jó a kapcsolatunk, baráti viszony van köztünk. Már négy napja Medoxszal vagyok folyamatosan, ma fogom visszavinni az anyukájához és mától egy picit egyedül leszek, amire megmondom őszintén, egy kicsit szükségem van” – mondta korábban a Ripost-nak Ádám.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek