Létrehozva: 2024.09.27. 10:00

Horváth Gréta: „Bennem egy 70 éves, nyugdíjas, öreg nő van”

Hamarosan érkezik a Farm VIP 5. évada a TV2 képernyőjére, ahol most is, mint mindig a legkülönbözőbb sztárok költöznek majd ki Zsolti gazda tanyájára. Köztük lesz Horváth Gréta is, akiről bár sokan nem gondolnák, de lélekben egy igazi vidéki lány, sőt, inkább vidéki nagymama. Erről és egy igazán meglepő vágyáról mesélt most a Talk TV podcastjében.

Horváth Gréta rengeteget változott az elmúlt években és igazi családanya lett. Az influencer most a Talk TV ZWorld című podcastjében vendégeskedett, ahol elárulta, nagyon furcsa érzés, hogy most már ő az otthonuk központja, de nagyon élvezi is, olyannyira, hogy sokszor úgy viselkedik, mint egy vidéki nagymama.

Horváth Gréta
Horváth Gréta Instagram-oldalán is büszkén osztja meg, hogy valójában igazi vidéki lány (Fotó: Horváth Gréta)

Gréta is, ahogy a Farm VIP-szereplők általában, a műsor után kedvet kapott a békés vidéki élethez, bár elárulta mindig is közel állt hozzá a természet. Sőt, a sztáranyuka azt is bevallotta, sokszor sokkal idősebbnek érzi magát, mint valójában:

Szerintem bennem egy 70 éves, nyugdíjas, öreg nő van egy viszonylag jobb külsőben, amit valahogy összekapartam az évek alatt. De ha én megnyerném a lottót, akkor kiköltöznék egy rönkházba az erdő közepére, felépítenék egy ugyanakkora vendégházat, és semmi mást nem csinálnék, csak horgásznék a párommal és mindenkit megvendégelnénk.

„Szeretnék egy kecskét is végre. Minden vágyam egy kecske, nagyon szeretem az állatokat, szeretnék kismalacot is, meg szamarat. Nagyon jó lenne” – tette hozzá nevetve.

Horváth Gréta ma is egy vidéki lány

A TV2 sztárja vidéken nőtt fel, és máig nagyon büszke a gyökereire és arra tudásra, amit ott kapott a családjától. Azt is felsorolta, mik azok a dolgok, amiket talán nem is gondolnánk róla:

Szeretek másokat etetni, és nekem ez fontos pillére az életemnek. Akkor vagyok nagyon boldog, amikor látom, hogy más jó ízűen eszi, amit megfőztem. De mivel vidéki vagyok, minden, ami bennem van nagymamámtól, nagypapámtól, anyukámtól és apukámtól jön. Engem megtanítottak tüzet rakni, fát vágni, belet mosni a patakon, abálni, szóval minden ilyesmit meg tudok csinálni, és erre nagyon büszke vagyok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek