Létrehozva: 2024.06.26.

Horváth Gréta megható vallomása: „Igyekszem jó anya lenni”

Érzelmes posztot tett közzé az influenszer.

Horváth Gréta ritkán oszt meg a családjával kapcsolatos dolgokat. Ugyanakkor most kivételt tett, méghozzá egy fontos apropó miatt, mivel a kisfia a 10. születésnapját ünnepli.

Horváth Gréta
Horváth Gréta egy régibe fotóval köszöntötte fel a kisfiát Fotó: Horváth Gréta

Ugyanakkor a csinos tartalomgyártónak ez a nap más miatt is fontos, ugyanis 10 évvel ezelőtt vált édesanyává, amiért azóta is minden nap hálát ad. Gréta egy évekkel ezelőtt készült, meghitt hangulatú, pocakos fotóval köszöntötte fel a fiát, és megindító sorokat írta az anyaságról.

Holnap lesz 10 éve annak, hogy édesanya lettem és megszületett a fiam. 10 év rengeteg idő. Elképesztően intenzív dolgokat éltem, éltünk meg ketten. Túl sokat tapasztaltunk ennyi idősen mind a ketten. Tulajdonképpen, ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én valahol vele nőttem fel. Vele a karomban tanultam meg az akadályokat átugrani. Vele a karomban tanultam meg újratervezni számtalanszor. Ő volt az a kis ember, aki mindig mellettem volt. Ő volt az, aki hosszú idő után, amikor már beszélni tudott, mondta, hogy jó éjszakát neked is! Emlékszem erre a mondatra, mert sokáig csak én kívántam és nem jött válasz sehonnan. Voltak az életünkben meghatározó pillanatok, hol jók, hol pedig felejthetőek. Minden törekvésem azért teszem, hogy könnyebben boldoguljon majd

- olvasható a megható bejegyzésben, majd így folytatta:

„Igyekszem jó anya lenni, bár nem adok neki reggelente zellerlevet. Na, bumm. Nagyon érzelmes a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk, és mérhetetlenül nagy az érzelmi intelligenciája. Okos, talpraesett. Igaz, még csak 10 éves, de mindenről van véleménye és hatalmas a szíve. Emlékszem, amikor megszületett, felhő illata volt. Nem tudom, miért, de a mai napig így hiszem és emlékszem rá, amikor megfogtam a pólyában. Az biztos, amíg én élek, annyira szeretlek, mint ahány csillag van az égen. #mindenholnapszeress – ez az ő kívánsága, és bízom benne, minden nap meg tudom neki adni azt az őszinte, tiszta, biztonságos szeretetet, amit minden gyerek megérdemel. Feladhattam volna rohadt sokszor, de van, ami mindig talpon tartott. TE! Én nagyon igyekszem”.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek