Létrehozva: 2024.08.17.

Megyeri Csilla meghozta a döntést, így heveri ki a szakítást?

A múlt hétvégén hozta nyilvánosságra Megyeri Csilla és Molnár Zsolt a szomorú hírt: 11 év után véget ért a kapcsolatuk. A szakítás elsőre úgy tűnt, hogy nem viseli meg a műsorvezetőt, de most már látszik, hogy nincs elengedés fájdalom nélkül.

Mint azt a Ripost először megírta: tizenegy év után szakított egymással Megyeri Csilla és a párja, Molnár Zsolt. A párosról már az év elején terjengett a pletyka, hogy valami nem stimmel köztük, ők ezt rendre tagadták és úgy nyilatkoztak, hogy hamarosan leánykérés és gyermekvállalás a közös tervük a jövőre nézve. Még új otthont is találtak maguknak tavaly karácsony táján, vagyis tényleg úgy tűnt minden, mintha rendben lennének a dolgok. 

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla és Zsolti 11 éven át éltek párkapcsolatban / Fotó: Mediaworks archív 

Megyeri Csilla furcsán viselkedett

A szakítás híre még a közvetlen baráti körüket is meglepte, az pedig még jobban elbizonytalanított mindenkit, hogy Megyeri Csilla egyáltalán nem úgy viselkedett, mint akit földhöz vágott volna egy ilyen hosszú kapcsolat befejezése. Sőt, mintha felszabadult volna az elválásról szóló hosszú és érzelmes posztjának nyilvánosságra hozatala után. Egy nappal azután már a tengerpartról nyaralós képeket posztolt a közösségi oldalán, és a fotók tanulsága szerint nem is egyedül utazott el... Hogy ki volt vele, az egyelőre rejtély. 

Mégsem olyan könnyű

A pletykák el is indultak, hogy esetleg egy új férfi léphetett az életébe, azért rúgott fel mindent, de erre most még semmilyen bizonyíték nincs. Persze az nem titok, hogy sok időt tölt együtt a boxedzőjével, Nicola Sarciá, egykori profi bokszolóval, de közös nyaralásos képet még nem láthattunk róluk. 

Az viszont tény, hogy Csilla egy héttel a szakítás után mégsem érzi olyan felszabadultnak magát, ezért úgy döntött, hogy a hosszú hétvégén hazautazik a családjához, hogy ott találjon egy kis nyugalomra. A szülői ház nyilván a legtökéletesebb helyszín arra, hogy egy összetört szív elkezdjen gyógyulni... 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek