Létrehozva: 2024.08.28.

Megyeri Csilla kiakadt, hogy a magánéletével foglalkoznak

A műsorvezető szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy 11 év után szakított a párjával, Zsoltival és beleszeretett egy bokszedzőbe, holott ő maga számolt be a közösségi oldalain a magánéletét érintő változásokról.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt két héttel ezelőtt jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy 11 év után különváltak. Az egykori szerelmesek szakítása sokakat meglepett, hiszen az év elején költöztek új lakásba és már a családalapítást tervezték... Az elválás okait egyik fél sem verte nagydobra, eddig nem volt világos, hogy valamelyik fél szerelembe esett, esetleg kihűlt a kapcsolatuk és nem is kellett egy harmadik ahhoz, hogy befejezzék a közös utat, mostanra azonban egyre tisztul a kép. 

Megyeri Csilla
Csilla és Zsolti 11 év után váltak külön (Fotó: Szabolcs László)

Szerelem a teremben 

Megyeri Csilla egyre több olyan posztot oszt meg az Instagramján, amiből kiderül, hogy romantikus olaszországi utazáson vesz részt. A közzétett fotókból először csak annyit láttunk, hogy vacsorázik valakivel, kirándul és sütteti magát a tengerparton, de a másik személy kiléte nem volt egyértelmű... Egészen addig, amíg maga Csilla meg nem mutatta, hogy a bokszedzőjével, Nicola Sarciával tölti az idejét. A műsorvezető közös fotót is posztolt az egykori profi bokszolóval és egy Nicola feliratú pólót is magára öltött, az egyértelműség jegyében. 

Most mégis ő van kiakadva amiatt, hogy az emberek arról beszélnek, hogy mi történik a magánéletében... 

Zsoltit is lebuktatta

Csilla hétfő este egy hosszú Instagram story-ban osztotta meg a nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy az újságírók miért foglalkoznak a magánéletével, holott ő és Zsolti csendben szerették volna lezárni a mögöttük hagyott szép éveket. A műsorvezető szerint be kell fejezni "a cikkek gyártását róla, Zsoltiról és a másik két félről, akik egyébként nem is közszereplők". Itt meg is állhatunk egy pillanatra: először is, eddig sehol nem jelent meg cikk arról, hogy Molnár Zsoltnak új szerelme lenne, de ezt Csillának köszönhetően most mindenki megtudhatja. Másodszor a műsorvezető rosszul tudja, egy volt profi bokszoló bizony közszereplő, és mivel maga Csilla osztja meg róla a tartalmakat a hivatalos Instagram-oldalán, semmi sem indokolja, hogy úgy kezelje a sajtó és a nyilvánosság Nicola Sarciát, mintha nem is létezne. 

Megyeri Csilla posztja a közösségi oldalán (Fotó: Instagram)

Megyeri Csilla azt is nehezményezi, hogy az újságok miért nem írnak "valid dolgokat"? Nos, mivel Csilla két hónapja semmilyen telefonhívásra nem reagál, az újságírók csak abból tudnak dolgozni, amit a hivatalos közösségi oldalakon látnak, vagyis abból a tartalomból, amelyet maga a főszereplő szeretne megmutatni a világnak... 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek