Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.

Megyeri Csilla nem titkolózik tovább, végre felvállalta, kivel romantikázik

Egyre több és egyre biztosabb jel mutat arra, hogy a műsorvezető a bokszedzőjéért, Nicola Sarciá-ért hagyta ott 11 év után a kedvesét, Zsoltit. Megyeri Csilla most épp egy Nicola feliratú pólóban pózol a tengerparton...

Megyeri Csilla 11 év után intett könnyes búcsút a volt kedvesének, Molnár Zsoltnak. A fiatal pár szakítása sokakat meglepett, hiszen ez év elején költöztek új lakásba és már a családalapítást tervezték. Aztán beütött a krach. A műsorvezető egy hosszú, érzelmes posztban számolt be a szomorú hírről, kifejtve, hogy Zsoltinak nagyon sokat köszönhet az életben és mindig hálával gondol majd rá. De most eljött az ideje a továbblépésnek. 

Belépett egy harmadik? 

A szakítás hírére sokan egyből arra gondoltak, hogy a páros valamelyik tagja esetleg beleszerethetett egy harmadik félbe, de erről sem Csilla, sem Zsolti nem volt hajlandó beszélni. Bár az már önmagában beszédes volt, hogy Molnár az elköszönő posztjában azt írta: Nem szeretnék a miértekbe mélyebben belemenni, azt gondolom, ennyi közösen eltöltött év után fontos, hogy megmaradjunk tisztelettel, mint az emlékeink és egymás iránt is. A korrektség részemről megtörtént…!” 

A "korrektség" kifejezés arra utalhat, hogy bizony nem lehetett olyan csendes és baráti az elválás, mint ahogy arról a felek kommunikáltak, valami problémának lennie kellett... és most már több, mint sejthető, hogy mi is volt a gond. 

Megyeri Csilla
Zsolti és Megyeri Csilla 11 éven át éltek kapcsolatban Fotó: Szabolcs László

Belép a bokszedző 

Csilla az elmúlt egy évben rengeteg időt tölt bokszteremben, köszönhetően annak, hogy egy ilyen tematikájú műsorban szerepelt. Az edzéseket aztán annyira megszerette, hogy a műsor után sem akarta abbahagyni, mára már az életformájává vált, is hetente több alkalommal püföli a zsákot. A teremben egy igazi legenda, Nicola Sarciá, egykori profi bokszoló egyengeti a sportkarrierjét, aki a pletykák szerint már Csilla hétköznapjainak is meghatározó eleme. 

Megyeri Csilla egyértelmű jeleket ad

Megyeri Csilla a napokban Olaszországban nyaral, ahol a jelek szerint nagyon jól érzi magát. Romantikus vacsorákról készült Instagram-posztokat látni a hivatalos oldalán, de hogy kivel van kint, arról eddig nem beszélt a műsorvezető. Eddig... Csilla legfrissebb posztjában elég egyértelmű jelet küldött a kíváncsiskodóknak: egy Nicola feliratú pólóban pózol, a képhez pedig azt írta ki olaszul, hogy "con lui" ami magyarul azt jelenti: vele. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek