Létrehozva: 2024.08.21.

Már augusztusban a karácsonyra készül Köllő Babett

A gyönyörű színésznő ugyan ebben az egy hónapban a pihenésre koncentrál, hiszen az év nagy részében be van táblázva, de most sem tudja teljesen félretenni a munkát. Köllő Babett lapunknak elárulta, már most az év végére kell koncentrálnia a pihenés mellett.

A Sztárban Sztár egykori zsűrije, Köllő Babett nyáron is épp olyan sokat dolgozik mint az év többi részében, de az augusztus mindig igyekszik egyfajta szabadságnak tekinteni és főként magára és a családjára koncentrálni. Na meg persze a pihenésre. Ennek ellenére ilyenkor is akadnak megkeresései bőven, sőt idén karácsony tájékán egy újabb kihívás is vár rá, így már előre erre készül.

Mentorok_Tótpeti Lili_Köllő Babett_Kárpáti Rebeka_MG_0391
Köllő Babett imádja a nyarat, annak ellenére, hogy a nagy része munkával telik, sőt már a karácsonyra is készülnie kell (Fotó: Markovics Gábor)

Műsorvezető lesz a cirkuszban

A műsorvezetőnő számára nem csak a pihenésről szól a nyári szezon, hiszen ilyenkor is rengeteg munkája van:

„Dolgoztam végig a nyáron egyébként. Szerintem, ahhoz hogy az ember elmehessen nyaralni előtte rengeteget kell dolgozni, még előre is. Nyári táboroztattunk, nagyon sok előadásom is volt, ezeken a tipikus nagy nyári színpadokon.”

Babett a Ripostnak azt is elárulta, hogy idén ő lesz az egyik műsorvezető a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorában, amit egészen október közepétől január közepéig játszanak majd.

Már készülünk a karácsonyi műsorra, ami nagyon izgalmas lesz. Vezettem már műsort a cirkuszban, de ilyet még nem, ami ennyire nagyszabású és több hónapon keresztül tart. Persze lesz váltótársam is. De elképesztő, hogy három hónapig megy majd, heti 8 előadással és már most nincs rá jegy

 – mesélte.

A házassági évforduló nem úgy sikerült...

Persze a próbák és a munka mellett is vannak események augusztusban, hiszen férjével nemrég ünnepelték a 19. házassági évfordulójukat, bár nem a lehető legjobban alakult:

Nagyon furcsán jött ki most ez az egész, mert kimentünk Münchenbe meglátogatni András családját és abban a pillanatban, ahogy kiértünk szerda este Milla belázasodott és rosszul lett. Úgyhogy a szombati ünneplős napunkat az autóban töltöttük, hogy minél hamarabb hazaérjünk. De így is csodálatos volt, együtt voltunk egy autóban 9 órán keresztül. Bár alapvetően sem szoktunk nagy csinnadrattát csinálni ebből, esetleg elmegyünk enni és békésen, nyugisan töltjük.

Köllő Babett kislányával, Millával is imád kettesben kikapcsolódni

Szerencsére a sok munka mellett a nyaralás és a pihenés sem maradt ki, bár Babették inkább télen szoktak vakációzni:

„Alapvetően mi télen szeretünk utazni, amikor itt nagyon hideg van és elmegyünk tíz napra valami meleg helyre nekem az a teljes feltöltődés. Nyáron pedig itthon is tök jó, jó az idő, nagyon szép helyek vannak. Persze azért, egy hétre el szoktunk menni valahova, de nem nagyon messzire.”

Tegnap például kettesben voltunk itthon Millával és csináltunk egy semmittevős napot, hogy a TV előtt bekuckóztunk ls tartottunk egy maratont, kajával mindennel. Imádom ezeket a napokat. Mondjuk ő most karácsonyi lázban égett, úgyhogy karácsonyi filmeket néztünk végig. De nagyon jó volt együtt

 – tette még hozzá nevetve.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek